Skip to main content

Wederom moet ik weer eens gebruik maken van het klachtenformulier in een poging door het staalharde onbegrip en de bijna professioneel opgezette onkunde bij KPN heen te breken. Ik hoop dat op deze klacht eerder wordt gereageerd dan na vijf weken zoals bij de vorige klacht, maar mijn verwachtingen zijn inmiddels op een historisch dieptepunt aanbeland. 1 jaar klant zijn bij KPN maakt mij gemiddeld 2 jaar ouder. Ook nu weer is het een hele simpele vraag waarop helemaal niemand binnen de toch van specialisten vergeven organisatie antwoord op kan geven.

De vraag is heel simpel. Ik ben met mijn bedrijf Stratiqs BV klant bij KPN, zowel mobiel als vast. Ik kan beginnen over het feit dat KPN er na 7 jaar vragen en smeken nog steeds niet in geslaagd is om alle mobiele nummers op één maandelijkse factuur te verzamelen, maar ik weet dat ik dan teveel vraag. Die irritatie stop ik dan maar even onder het tapijt. Mijn huidige issue is als volgt. Per 31 januari nam ik afscheid van één van mijn medewerkers. Deze medewerker had het mobiele KPN-nummer 06-******Het abonnement voor dit nummer was per 1 oktober 2019 afgesloten en loopt dus nog tot 1 oktober 2021. Ik heb echter een andere medewerker met het telefoonnummer 06-*******. Dit abonnement is vrij opzegbaar. Mijn assistente, Nicole Verbeek, belde eind januari met KPN. De medewerker die ze aan de lijk had wist haar te vertellen dat de nummers van abonnement gewisseld konden worden, waardoor dus 06-****** op het tot 1 oktober 2021 lopende abonnement kan worden geplakt en 06-*******op het opzegbare abonnement geplakt zou worden en dus per direct opgezegd kon worden. Dat zou geregeld worden. Toen we na een week (zoals te doen gebruikelijk) niets hoorde zijn we weer in de telefoon geklommen. Het bleek toch allemaal wat moeilijker te zijn dan gedacht. Inmiddels zijn bijna drie maanden en 15 tot op het bot frustrerende telefoontjes verder, betalen we nog steeds onnodig voor een extra mobiel abonnement en is er vanuit KPN helemaal niets geregeld. Sterker nog, iedere keer als we bellen moeten we het verhaal opnieuw uitleggen, waardoor een tot op het bot simpele vraag zelfs voor ons steeds ingewikkelder begint te lijken. De onkunde binnen KPN is besmettelijk.

Het laatste wat ik in de twee telefoontjes van deze week weer te horen kreeg is dat mijn vraag nu bij de gespecialiseerde afdeling Nummeromzettingen ligt. Ik kan me inmiddels voorstellen dat deze onoplosbare case binnen deze afdeling al voor zoveel hoofdbrekens heeft gezorgd dat mensen ziek naar huis zijn gegaan, wat natuurlijk verklaard waarom het zolang duurt.

Vergeeft u mij mijn cynisme maar ik weet van gekkigheid niet meer hoe ik binnen uw organisatie moet doordringen. Legt u mij alstublieft uit hoe het bij KPN mogelijk is om antwoord te krijgen op een in basis toch niet onbeantwoordbare vraag. Ik weet het niet meer. Als u mij vraagt: maar meneer Princen, waarom bent u eigenlijk nog klant bij ons?? Dan is mij antwoord dat ik de energie niet meer kan opbrengen om nog naar een andere provider over te stappen.

Zou u wel zo vriendelijk willen zijn om mijn vraag betreffende de interne nummeromzetting voor te leggen bij een topspecialist die op dit moment een extreem goede dag heeft, zodat ik deze keer binnen vijf weken een antwoord op mijn vraag kan krijgen.

Vergeeft u nogmaals mijn cynisme.

Hoi @Gefrustreerde klant 

Ik zou al die 06 nummers in je profiel zetten, dit is een openbaar forum.
Iedereen die misbruik wil maken van die nummers kan aan de gang.
Ik heb u bericht om hulp niet gelezen ,aangezien ik zo maar bedenk dat ik u geen hulp te bieden heb.

Ik zou zeggen klik op de drie puntjes en kies voor bewerk.
En haal je nummers weg.


Ik heb al een melding uitstaan bij de webcare.

 


Hoi @Noordzee 

Niemand hier verteld mij ooit iets. :wink:


Hoi @Gefrustreerde klant, welkom op het KPN forum. Wat een verhaal. Ik begrijp zeer goed de grote frustratie en (lichtelijke) cynisme van uw kant. Het spijt mij dat er nog geen oplossing voor dit lang lopende probleem is gekomen. Jammer! U hebt hier een reactie achtergelaten op een consumenten forum. Ik beschik helaas niet over de juiste systemen om zakelijke gegevens in te zien. Waarschijnlijk hebt u KPN EEN (zakelijk). Daarvoor kunt u wel bij mijn collega's van het zakelijke forum terecht: Maak daarvoor hier een nieuw topic aan. Mijn collega's pakken het dan zo snel mogelijk op :)

Ps. ik heb uw gegevens verwijderd ivm de privacy van u en uw medewerkers. Deze informatie kunt u wel kwijt in uw forumprofiel! De gegevens achter uw profiel zijn alleen zichtbaar voor KPN.


Reageer