Skip to main content

Beste,
het lijkt erop dat de husselkorting op mijn adres niet verwerkt wordt. Bij de opties zie ik deze wel verschijnen en na aanpassen van mijn abonnement (van 200 naar 500) is de 5,00 euro verdwenen en krijg ik een email met bedankt voor de bestelling maar niet de husselkorting erbij. Terugkomende op de aanpassingswebsite, staat de 5,00 euro korting er weer. Hoe is dit op te lossen? Tevens, zie ik dat ik reeds maanden op mijn oude abonnement ook deze 5,00 euro niet ontvangen heb.

Hoi @cschaank, het gaat niet helemaal goed met de Hussel korting lees ik. Fijn dat je je gegevens al in je forumprofiel hebt gezet, ik heb ze erbij gepakt.

Het lijkt er inderdaad op dat de Hussel korting niet goed aan staat. Ik kan het niet zelf voor je herstellen, daarom heb ik een melding doorgezet naar de specialisten. Zij kijken ernaar en herstellen dit voor je. Zo gauw er meer bekend is nemen ze contact met je op, gewoonlijk binnen uiterlijk vijf werkdagen. Laat je het weten als je iets hebt gehoord? 


Beste Alexandra,

bedankt voor je reactie, ik wacht het even af en hoop op een oplossing. Het is natuurlijk wel jammer dat dit blijkbaar al weken niet verwerkt is (dus eigenlijk te veel betaald) en vooralsnog niet geactiveerd kan worden.


Hier hetzelfde, net Pluspakket besteld, Entertainment korting zichtbaar en nu niet meer. Kan zijn omdat het nog moet verwerken, maar net stond het er wel.


De korting staat overigens niet in de bevestigingsmail vermeld


Klopt, maar ook niet op mn facturen van de afgelopen maanden, en daar gaat het juist om. Tevens ook natuurlijk, dat de korting bij nieuwe (hogere) pakketten niet verwerkt zijn bij ons. Hoop dat het opgelost wordt (met terugwerkende kracht)


Ik ga er wel vanuit, bij mij gaat het vanaf vandaag maar kwam uw bericht tegen en zag daarna bij mij hetzelfde dus dacht ik haak hier gelijk even aan.


Helemaal goed 🙂 ga er vanuit dat het wel opgelost wordt vanuit KPN.


Goedemorgen!

@cschaank Dat komt helemaal goed. Laten we eerst de actie van de specialisten even afwachten, ik verwacht dat zij de gemiste korting ook meteen meenemen hierin. Dan kijken we vanaf daar verder, mocht er daarna wel iets missen dan kijk ik er naar.

@Maurice85 Goed dat jij ook oplettend bent voor wat betreft de korting. Ik heb je gegevens er meteen even bij gepakt. De wijziging (bestellen van het Pluspakket) staat nu in behandeling. Dit wordt op 7 januari afgerond, hierdoor staat je korting nu ook ‘in behandeling’. Na 7 januari moet alles afgerond zijn, als je dan je korting nog niet ziet, geef dan een seintje. Het makkelijkst is als je dan een eigen topic aanmaakt, op die manier kunnen we je het beste helpen :slight_smile:


Beste,

bijna 10 dagen later...geen reactie gekregen vanuit KPN maar wel weer een factuur betaald met “natuurlijk” niet de korting?! Wat is nu de status, en waarom hoor ik niks meer?

bedankt


Hi @cschaank, het lijkt erop dat het bij de specialisten heel druk is. Goed dat je een seintje geeft. Ik zie toevallig vandaag een update dat 't opgelost is en ik zie de korting weer aan staan, dus dat is fijn. Als ik je er nog mee kan helpen, dan weet je me te vinden.


Hi @Alexandra,

wat betekend dit precies? Waar zal de korting momenteel moeten staan en hoe zit het met de maanden waarop de korting niet verwerkt is? Zag vrijdag nog een factuur (wederom al betaald) binnenkomen zonder de korting erop.

kan je me hierop opheldering geven?

bedankt


Goedemorgen @cschaank, natuurlijk! Je kan de kortingen nu terug zien in MijnKPN. Je Hussel Entertainmentvoordeel staat weer aan, dus korting voor je extra zenderpakket. Daarnaast staat de €5 korting op je mobiele abonnement weer aan + gratis onderling bellen en MB's delen. Als het niet klopt, laat het dan weten. En wacht de komende factuur even af, ik kan niet zien hoeveel er aan korting er verrekend wordt. Laten we even kijken wat je gemist hebt zo gauw je de volgende factuur binnen hebt.


Hi @Alexandra,

ik wacht het even af, zie de aanpassingen nu inderdaad staan maar mbt de facturen zal ik even eind deze maand moeten zien.