Skip to main content

Ik heb vaak geen mobiel internet en meerdere keren per dag op gewoon normale locaties in Nederland E netwerk. Als ik dan me telefoon op vliegtuigmodus zet en weer eraf haal schiet hij weer op 5G maar een kwartier later kan het alweer E netwerk zijn. 

Ja herkenbaar. Ik heb een Iphone sinds de laatste update doet ie dat bij mij ook heel vaak


Beste @Rickyrick en @NNs, wat een vervelend probleem! Helaas zijn er op dit moment meerdere klanten die ervaren dat het netwerk terugschakelt naar EDGE op hun toestel. Als jullie dit op elke locatie hebben, en dus niet op één bepaalde locatie, dan kan je het beste even (bijvoorbeeld via Bellen via Wifi) contact opnemen met 0800-0402. Mijn collega's kunnen een ticket voor onze technische dienst aanmaken. Zo wordt jouw 06-nummer ook onderzocht én krijg je wekelijks een sms om je op de hoogte te houden van de situatie. 


Ik heb dezelfde problemen met de iPhone SE 2020. Direct na de overstap naar KPN was het al ellende… Waar kan ik compensatie krijgen voor de afgelopen maanden aan ellende? Hoe lang gaat dit nog duren? Lijkt mij dat ik het abonnement mag beëindigen wegens wanprestatie?


Om voor compensatie van de abonnementskosten in aanmerking te komen is het belangrijk om een ticket aan te laten maken door te bellen met 0800-0402, zoals hierboven al aangegeven is. Het lukt niet altijd even goed maar mocht het nodig zijn, blijven aandringen dat er ticket aangemaakt moet worden. Of de verbinding verbreken en meteen terugbellen, hopelijk tref je dan een medewerker die wel behulpzaam is. 

Je krijgt niet meteen een bevestiging dat er een ticket is aangemaakt. Het lijkt erop, dat kpn bewust onduidelijkheid creëert: er komt nergens een concreet antwoord op. Als er al een antwoord komt dan is namelijk het dat je geduld moet hebben en afwachten. 


Ook ik ervaar hetzelfde probleem regelmatig. Heb dit nooit eerder gehad. Sinds ik terug ben in NL na vakantie in Azie, heb ik hier iedere keer last van. 

 

Het schakelt letterlijk iedere minuut naar KPN Edge als ik onderweg ben waar geen wifi beschikbaar is. Enige manier om dit snel op te lossen is flightmode activeren en deactiveren. Dan werkt het voor een minuut en dan gaan we weer. Hier betaal ik dus voor..

 

Er is iets gebeurd bij KPN in de zomervakantie waarbij meerdere klanten last hebben van deze technische issues. Ik hoop dat het idd snel wordt opgelost. Want het voelt als 1998 


Welkom op de community @JDM AIKUZA, in de berichten boven dat van jou geven Marcia en Berteman al aan wat je kunt doen. Ons bellen (0800-0402) en daar een ticket laten aanmaken voor de specialisten. Zij kunnen dan samen met jou kijken wat de beste weg is. Via de community hebben wij hier geen opties voor.


Reageer