Skip to main content

Ik heb een oude  abo

  • KPN 2016 Basis € 22,95 pakket (was in begin onder de 20 EURO) > sinds enkele maanden schieten mijn kosten voor het bellen naar het buitenland (voornamelijk DACH +100 EUR) omhoog. Ik had bewust voor o.a. het werk in 2016 voor dit pakket gekozen - 

Tips zijn welkom welke aanpassingen/wijzigen het zinvolst zijn,

Hallo @ThoKai ,

Ik vermoed dat je dan beter jouw abonnement kunt verlengen naar de huidige voorwaarden. 

https://www.kpn.com/shop/mobiel/sim-only/

Bijvoorbeeld met onbeperkt bellen en 3 GB internet. Dan bel je gratis binnen de hele EU en bv ook naar Engeland en Zwitserland. Het abonnement kost 15,00 als je ook een thuisabonnement hebt bij KPN en anders 17,50 per maand. Sowieso goedkoper dan wat je nu hebt. 

 

Bellen vanuit Nederland naar een EU-land?

Ben je op reis in de EU? En heb je een abonnement afgesloten na 3 februari 2019? Dan bel je gewoon uit je abonnement naar ieder ander nummer in de EU. Oók als jij in Nederland bent.

Heb je een abonnement afgesloten vóór 4 februari 2019? Dan verschillen de kosten per abonnement en wanneer je dit hebt afgesloten.

 

Want jij hebt nu andere voorwaarden: 

Bellen en sms’en

Ben je op reis in de EU? En heb je een abonnement afgesloten na 3 februari 2019? Dan bel je gewoon uit je abonnement naar ieder ander nummer in de EU. Oók als jij in Nederland bent.  

Heb je een abonnement afgesloten vóór 4 februari 2019? Dan verschillen de kosten per abonnement en wanneer je dit hebt afgesloten. Op deze website legt KPN de de verschillen uit wanneer je nog in Nederland bent:

https://www.kpn.com/mobiel-abonnement/bundels/buitenland/binnen-eu.htm

 

Je kunt verlengen via MijnKPN, via 0800-0402 of in een KPN-winkel. 


Ik heb hier Hussel met 10 GB en onbeperkt bellen/sms ( NL, EU, Andorra, Zwitserland, VK).

Voor € 20 - € 2,50 ( korting in verband met kpn internet thuis) = € 17,50 .

Wat biedt jouw abonnement momenteel voor die € 22,95 ?