Skip to main content

Sinds kort gaat mijn telefoon niet over als ik word gebeld. De optie “niet storen” staat UIT en gesprekken worden NIET doorgeschakeld. Ik heb net een gesprek gemist (mijn headset is overigens wel aangesloten) Mijn iWatch gaf ook geen signaal dat ik werd gebeld. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is zo en ik hoor graag van jullie. 

Hey @evdm79, leuk dat je de kpn community een vraag stelt, welkom op het forum. Dat is een akelig probleem! Zo te zien heb je al het een en ander uitgezocht, helaas zonder resultaat. 

Kun je wel uitbellen met je telefoon? En heb je de iPhone ook even opnieuw herstart, dat wil vaak al helpen :)

@huistijger is de iPhone specialist, lees je mee?    


Hoi @evdm79  
Ik kan nog vragen of je de vliegtuigstand misschien aan hebt staan?
Ook zit er een irritant klein knopje aan de zijkant waarmee je het geluid ook stil zet, dit knopje wordt wel eens per ongeluk verschoven als je hem in je zak of binnenzak steekt.
Om welke iPhone gaat het?


Het is een iPhone XR. Staat niet op vliegtuigmodus en schuifje staat niet op “stil”


Dan denk ik toch sterk aan een defect in de iPhone.
Er is weinig problemen met de Xr, maar ja het kan natuurlijk wel.
Ben je er al eens mee naar de KPN-winkel gegaan?


Hey @evdm79, ben je naar het verkooppunt (kpn winkel?) geweest om het toestel te laten nakijken? Ik ben erg benieuwd wat eruit is gekomen. laat je het ons weten? :) 


Geen bericht = goed bericht, toch? ;)

Ik neem aan dat je een oplossing hebt gevonden, @evdm79 en ons niet meer nodig hebt. Ik sluit daarbij je topic. Toch nog vragen? Stel ze ons gerust, we denken graag met je mee :) 


Reageer