Skip to main content
Ik ben twee dagen geleden naar KPN mobiel overgestapt. Sindsdien doet Wifi Bellen het niet. Ik heb zowel thuis als op mijn kantoor KPN internet en op beide locaties is er slecht mobiel bereik. Voor mij is Wifi bellen dus noodzakelijk om telefonisch bereikbaar te zijn. Ik had voorheen Vodafone mobiel en geen probleem met Wifi bellen. Zodra ik de met de wifi verbond had ik gelijk Wifi bellen actief (icoontje met Wificall boven is het scherm).



Ik heb twee keer KPN helpdesk gebeld maar die konden geen probleem vinden.



Mijn Iphone 6s instellingen staan goed. Ik heb de KPN simkaart in twee telefoons geprobeerd. Ik heb het op drie verschillende wifi's geprobeerd. Ik heb een andere simkaart van Simyo en Vodafone in mijn iphone gedaan en het werkte wel.



KPN helpdeks adviseerde mij om naar een KPN XL winkel te gaan omdat daar experts werken. Dit is echter 1 uur rijden vanaf hier. Volgens de KPN helpdesk bestaat er geen technische dienst meer en zijn zij degenen die de technische checks doen.



Beste KPN, hoe krijg ik dit nu opgelost?
Hallo @KPN Wifi bellen werkt niet, welkom bij ons op het forum. Als het voorheen bij Vodafone werkte en nu bij ons niet meer snap ik dat je met de telefonische klantenservice contact op nam! Helaas had dat nog niet het gewenste resultaat, het werkt nog niet. Een uur rijden naar de KPN XL winkel is ver, je moet daarna ook weer terug natuurlijk. Welk toestel heb je precies? Vodafone ondersteunt een aantal toestellen die wij hiervoor niet ondersteunen. Op deze pagina kan je zien welke toestellen we voor WiFi bellen ondersteunen. Als jouw toestel daarbij staat moet het mogelijk zijn, dan kan ik verder voor je kijken. Als je in dat geval jouw postcode, huisnummer, naam en geboortedatum van de contracthouder, laatste 3 cijfers van de IBAN (bij "Persoonlijke opmerkingen") en het bewuste 06-nummer op je forumprofiel kunnen invullen? Ik hoor het graag van je.
Hallo Jasper, ik heb jullie helpdesk nogmaals gebeld en dit keer kon mijn probleem met wifi bellen wel worden doorgezet naar de backoffice(technische dienst?). Hopelijk wordt er deze week naar gekeken en wordt het opgelost. Blijft voor mij een rare issue.



Ik had een paar maanden geleden ookal een KPN abonnement afgeloten voor zakelijk gebruik. Ik had toen precies hetzelfde issue. KPN kon het toen niet snel genoeg oplossen, waardoor ik noodzakelijk terug moest naar Vodafone en het KPN abonnement moest annuleren. Nu, een paar maanden later probeerde ik het opnieuw met KPN, maar weer het zelfde probleem. Wifi bellen werkt niet met KPN, wel met alle andere providers. Ik heb notabene een KPN internetverbinding bij mij thuis en op mijn kantoor. Mijn dochter gebruikt Simyo (kpn netwerk) en dit werkt in haar telefoon en in mijn telefoon.



Indien je het kan laten fixen, heel graag 😉
Beste KPN, hij doet het. Bedankt.
Hoi @KPN Wifi bellen werkt niet, fijn om te lezen dat het bij het derde gesprek met de klantenservice wel duidelijk werd en het doorgezet kon worden naar de specialisten. Zij konden het ook snel oplossen zo te zien, waardoor het nu voor jou werkt. Daar ben ik ook blij om! Zo ben je thuis en op het werk toch weer goed bereikbaar.

Als we nog iets anders voor je kunnen doen weet je ons te vinden.