Skip to main content

Aan ons account zijn 3 weken geleden 2 nummers toegevoegd. Sinds afgelopen donderdag heeft 1 persoon zijn mb's zichtbaar (kidssim) en ze kunnen beiden bellen en sms'en,  maar mb's delen lukt nog steeds niet. Ook helaas niet met de 1e van de maand….waar we op hadden gehoopt. Vreemd dat je een nieuw (duurder) abonnement afsluit maar er geen gebruik van kan maken????

 

 

Hoi @JohanKn, welkom bij ons op het forum. Om MB's te kunnen delen moeten de nummers op hetzelfde adres geregistreerd zijn en aangemeld voor de Husselvoordelen. Het klinkt alsof dat laatste nog niet is gedaan, zou je op deze pagina op onze site kunnen kijken en -als dat inderdaad nog niet is gebeurd- de nummers aanmelden voor de voordelen: Bekijk je KPN Husselvoordelen? Lukt dat?


Het is inmiddels gelukt door bij de KPN winkel langs te gaan. Wij hadden alles goed gedaan alleen bij jullie stond er iets niet goed. Het werd binnen 1 minuut opgelost!

Ik vind het beschamend dat dit zoveel moeite moest kosten en vooral dat we meer dan 30 euro extra moeten betalen door met de helpdesk te bellen die het ook niet kon oplossen…..

Het zou fijn zijn als ons die rekening wordt kwijtgescholden.

Het kwam allemaal doordat er nog de overstap van de tv in wacht staat werd er gezegd. 

Al met al zijn we vandaag 4 weken verder en werkt het sinds 2 dagen!!!!


Goed om te lezen dat het via die weg gelukt is @JohanKn! De helpdesk heeft dezelfde mogelijkheden als de winkel, mogelijk was een nummer nog niet volledig actief waardoor het telefonisch niet geactiveerd kon worden. Maar dat is speculeren, op je profiel staan geen gegevens dus ik kan er niets over zien.

Welk nummer heb je precies gebeld om met ons in contact te komen? Onze klantenservice heeft een gratis nummer (0800-0402), daarvoor worden geen kosten in rekening gebracht.