Skip to main content

Hi,

Sinds 1 maart overgestapt op KPN, hoorde ook een nieuwe simkaart bij. Nu kan ik sindsdien wel bellen en internetten, maar krijgen anderen die mij bellen de mededeling dat mijn nummer niet in gebruik is. Heel vervelend, aangezien ik voor mijn werk mobiel bereikbaar moet zijn. Kon nergens een nummer vinden om contact op te nemen met KPN, vandaar bericht op dit forum. Hoe kan dit zsm opgelost worden?

Hoi @Remcot95 . Welkom op het forum.

KPN is te bereiken via 0800 0402 of 1200 op je telefoon.

Nu ik je probleem zo lees, vermoed ik dat er een doorschakeling op je lijn staat. Kun je dat een controleren?

https://www.kpn.com/service/mobiel/instellen/doorschakelen.htm


Hallo @Remcot95 , je zegt “overgestapt op KPN”.

Betekent dat een overstap van een andere provider naar KPN? Zitten de mensen die jou niet meer kunnen bereiken nog bij die andere provider?

@Erwin_  zo ja, dan zou dit wel weer eens een onvolledige portering kunnen zijn, waarbij de latende provider “iets vergeten is”.


Hi,

Bedankt voor het meedenken. @Erwin_ Heb inmiddels een nieuwe simkaart binnen van KPN, maar dat heeft het probleem niet opgelost. Ik heb geen doorschakeling op de lijn staan, dat heb ik net opnieuw gecheckt.

@RBxx Al mijn testjes waren met iemand die ook KPN heeft, dus mensen met die provider krijgen deze melding in ieder geval wel. Mocht het een onvolledige portering zijn, hoe kom ik hier dan achter en wat moet ik in deze situatie doen?

Ik hoor het graag!


Hallo @Remcot95 , als jij bij KPN zit en de ‘beller’ ook, dan lijkt het niet op het probleem wat ik beschrijf. Ben jij recent overgestapt van een andere provider naar KPN?


@RBxx Yes, ik ben recent overgestapt van Tele2 (1 maart jl).


Ok dus toch, daar was je in jouw eerste antwoord niet duidelijk over.

Dan zou @Erwin_ voor de zekerheid de KPN specialisten kunnen laten kijken naar de portering (=overgang tussen providers). Incidenteel gaat dat fout met dit soort klachten als resultaat. Misschien in jouw geval ook.


@RBxx Dan hoop ik dat dit het probleem is, dan weet ik in ieder geval een oorzaak. 

@Erwin_ Zijn hier nog acties voor die ik zelf moet ondernemen?


@Remcot95 : Kun jij je profiel aanvullen en mij dan hier een seintje geven?


@Erwin_ Probleem is inmiddels verholpen, heb iemand aan de lijn gehad. Was inderdaad een onvolledige portering, bedankt voor het meedenken!


Super. Fijn dat het is opgelost.


Mooi dat het opgelost is @Remcot95 . Puur uit nieuwsgierigheid, is het nog duidelijk geworden aan welke 'kant' (KPN of T2)?