Skip to main content

Ik was dit weekend op vakantie op Oosterend op Terschelling een weekendje bij vrienden op bezoek. Wat was daar het mobiele ontvangst slecht, Buiten hadden we 1 streepje ontvangst maar binnen helemaal niks op zowel mijn zakelijke nummer als mijn prive nummer had ik geen bereik. Ik hoorde dat dit in dit gebied gewoon is van de eiland bewoners en dat ze binnen op bepaalde plekken moesten gaan staan voor ontvangst. Maar in deze tijd is dit ondenkbaar. Bij wie binnen kpn moet ik deze klacht voorleggen of weet iemand of hier plannen voorverbetering voor zijn want op de website kpn.com kom ik er niet uit.. Alle hulp is welkom.

Tja, met 4G is er inderdaad niet veel dekking op dit eiland...

https://antennekaart.nl/kaart/4g?lat=53.36643085&lng=5.3263092&zoom=12&providers=kpn

… met 5G zal je even verder moeten fietsen of lopen…

https://antennekaart.nl/kaart/5g?lat=53.36643085&lng=5.3263092&zoom=12&providers=kpn

‘k Ben bang dat er geen mastje bij gezet wordt op korte termijn.


Goede dekking op het eiland Terschelling lijkt voornamelijk aanwezig te zijn in de woongebieden in het westelijke deel van het eiland, zoals West-Terschelling, Midsland en Formerum.

Dekkingskaart 4G & 5G voor mobiel bellen en internetten | KPN

Het oostelijk en noordwestelijk deel zijn grote witte vlekken op de dekkingskaart.


Hallo @Gertjan 2602 

 

Als je vrienden op Terschelling ook een vaste internetverbinding en wifi hebben (hoeft niet van KPN te zijn) dan kan je de mobieltjes op wifi aanmelden en Bellen via wifi aanzetten in je mobiel, je zou dan normaal moeten kunnen bellen ook al heb je weinig of geen mobiel signaal.