Skip to main content

Hoi, 

 

mijn dochter heeft een oude iPhone zelf ooit gekocht. Hierbij hebben we een abonnement afgesloten bij kpn. Deze loopt nog door tot 15-11-2020. Kost 14 per maand. 
 

nu wil ze een iPhone XR met abonnement alsuiten. Kan dat wel ? 
ja met nieuw nummer; maar ook met haar huidige nummer ??? 

Goedenavond @Chrisn, welkom op het Forum en bedankt voor je bericht!

Op het moment dat het om een Sim Only gaat (dus abonnement zonder toestel) kan dit onder bepaalde voorwaarden gewijzigd worden naar een abonnement mét toestel terwijl het contract nog loopt. Hierbij is het mogelijk om het toestel in één keer te betalen of maandelijks af te betalen. Bij het gespreid (maandelijks) betalen van het toestel zal wel een inkomens- en lastentoets moeten worden afgenomen en een BKR check. Staat het abonnement op haar eigen naam? Dan dient ze door te geven wat ze verdient, en eventueel betaald aan huur en dergelijke. Staat het abonnement op jouw naam? Dan geldt dit voor jou :relaxed: Er wordt dan een nieuw contract aangegaan met een nieuwe looptijd.

Meer informatie over de inkomens- en lastentoets en BKR kan je vinden op onze website.

Het veranderen van het abonnement kan het beste geregeld worden via onze klantenservice, telefonisch via 0800-0402 of via onze LiveChat functie.


Hoi !

 

vandaag in Nijmegen geweest bij kpn winkel. 
goed geholpen ! 
Een abonnement koste 21,50 daarnaast nog de telefoon 

 

we hebben gekozen voor het losse toestel. Dit was de beste optie omdat we een oud abonnement hebben van 13,41. Met alles dubbel !! 4000 mb etc. 
 

thanx!!


@Chrisn, fijn dat je goed geholpen bent in de KPN winkel :blush:  Je opmerking ‘met alles dubbel' begrijp ik alleen niet. Want bij een wijziging van dit abonnement naar een nieuwer abonnement met toestel ga je over op de voorwaarden van KPN Hussel. Hier zit dan geen dubbele data meer bij. Of bedoelde je dat niet en heb je het helemaal niet gewijzigd maar los een toestel gekocht? 


Reageer