Skip to main content

Hallo KPN,

 

Ik ben overgestapt naar KPN omdat ik internet op mijn apple watch wil ivm hardlopen zonder telefoon.

Ik ben vorige week aangesloten, dit ging perfect.

Ik heb dezelfde dag multisim geactiveerd, ging perfect

Ik  ben de dag erna overgestapt naar een E-sim ipv fysieke sim (zodat ik een vrij slot in mijn telefoon heb), ging perfect.

echter: de consequentie hiervan was dat multisim niet meer werkte (geen idee waarom?, mogelijk had dit gewoon tijd nodig, echter verzekerde de klantenservice me ervan dat dit aan de e-sim lag…. ).

Na veel gebel naar klantenservice hebben ze mn multisim gestopt

Sms gestopt ontvangen, ik kon het opnieuw activeren. Dit gedaan, maar dit ging niet goed. Hij blijft maar draaien op activeren. Bij de klantenservice wordt alleen verteld dat mn abonnement beiindigd is en dat er niets in het systeem staat.

Dit is gek want bij mij staat hij op activeren.. Alles geprobeerd.. Niets werkt.

Als ik alle abonnementen verwijder en opnieuw configureer krijg ik de melding "we zijn er mee bezig! je zult nog even moeten wachten tot mobiel internet op de je apple watch is geactiveerd"..

Dit is nu al een week.

Verder zou ik woensdag of donderdag door een specialistische afdeling woden gebeld, dit is niet gebeurd.. tot nog toe niet… Helaaas. 

Verder werd mij door de klantenservice gezegd dat een fysieke simkaart het probleem zou oplossen, tot tweemaal toe een nieuwe fysieke kaart gehad, maar telkens als hij bezorgd is wordt hij geannuleerd. Ik heb het gevoel dat er een soort lock op mijn account staat.

Ik vind het heel jammer dat het niet werkt.

Kan iemand mij helpen? Met verstand van zaken aub.

Volgens mij is met order van multisim gewoon vastgelopen ergens in het systeem, maar bij vragen hiernaar wordt niet goed gekeken veronderstelt men dat ik het niet snap.

B.v.d.

   

Melding: 

 

Het werkt. ben geholpen.


Fijn dat het probleem al opgelost is, @N Ver! En bedankt dat je dit liet weten.