Skip to main content

Beste,

 

Bij mij is mijn vriendin gebeld geworden door KPN zakelijk om het pakket om te zetten. Daar is ze in eerste instantie op ingegaan en dit heb ik later laten terugdraaien. Nu staat echter de tenaamstelling alsmede factuur nog steeds verkeerd. Hoe kan dit opgelost worden?

Hi @Rogeater, goed dat je even aan de bel trekt. Wat balen dat de tenaamstelling nog niet goed staat. Ik kan dit helaas niet aanpassen voor een zakelijk abonnement. De snelste manier om het voor elkaar te krijgen, is door te bellen met Zakelijk op 0800-0403. Dan kan mijn collega het gelijk voor jullie aanpassen!


Beste,

 

Het betreft geen zakelijk abonnement maar een particulier abonnement. Ze wouden dit wel omzetten naar zakelijk maar is particulier gebleven. Hoe nu verder?


Ik ga er dan naar kijken, hopelijk kan ik het terugdraaien. Het abonnement is dus particulier gebleven maar met een zakelijke tenaamstelling, zeg ik het zo goed? Kun je je gegevens invullen in je profiel en hier een seintje geven als dat is gebeurd? Je mag daarin ook in het opmerkingenveld de gewenste tenaamstelling plaatsen. Ik ga er dan mee aan de slag!


Beste Job,

 

Dat is juist. Ze hebben in eerste instantie het abonnement omgeschreven en dit heb ik bij ontvangst van het contract laten terugdraaien. Dit is allemaal ongewijzigd gebleven, echter klopt de tenaamstelling op de facturen niet en worden de facturen naar het verkeerde email adres gestuurd. Ik heb alles in het profiel aangepast volgens mij en opgeslagen en alles bij de opmerkingen geplaatst wat niet correct is. 


Top, dank je wel voor de heldere toelichting. Ik ben even op onderzoek uitgegaan. Achter de schermen is het abonnement toch omgezet naar de zakelijke variant. De annulering heeft er alleen voor gezorgd dat de inhoud en de looptijd niet is aangepast. Ik heb aan een specialistische afdeling gevraagd of het weer een particulier abonnement kan worden met de tenaamstelling en het emailadres wat je gaf. Ik ga er even vanuit dat ze een doorlooptijd van +/- 5 werkdagen hebben. Zodra ik wat van ze hoor dan kom ik via deze weg bij je terug. 


Hier ben ik alweer, @Rogeater! Met goed nieuws: het is aangepast. Het is weer een particulier abonnement op de oorspronkelijke naam en het emailadres is ook aangepast. :smile: