Skip to main content

Soms kom je op plekken in Nederland waar het netwerk opeens wegvalt. Niet af en toe, maar altijd. Dit zijn lang niet altijd plekken waar nooit iemand komt, maar ook vaak drukke punten.

Station Hoorn is zo'n punt. In de trein (welk type trein dan ook) valt altijd het hele netwerk weg. Wifi in de trein is per definitie drama, maar geeft daar ook geen toegang tot internet.

Tijd voor een steunzender op dit punt! 

Heb jij ook zo'n black spot, meld het hier. Met genoeg geluid hier kunnen we KPN triggeren om op die punten in Nederland met oplossingen te komen.

Hi @Lakenvelder, welkom hier. 

Het lijkt er wél op dat daar toch iets staat dat het signaal blokkeert, als de WiFi in de trein ook wegvalt. Wij doen uiteraard ons best om overal goed bereik te realiseren, over het algemeen lukt dit goed met een dekkingsgraad van zo'n 99%. Er zijn echter altijd uitzonderingen., zoals Hoorn in dit geval. 

Mocht je toch denken dat hier iets aan de hand is, bel dan even met ons. Dan kunnen ze meekijken en eventueel een melding aanmaken. Ons gratis nummer is 0800 0402. We zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.


Het kan helpen om dit probleem aan te kaarten bij de netwerkprovider, zoals KPN, die een winkel heeft op Grote Noord 52 in Hoorn. Zij kunnen mogelijk meer informatie geven over geplande verbeteringen of tijdelijke oplossingen. Het is ook nuttig om dergelijke black spots te melden via de officiële kanalen van de provider, zodat ze op de hoogte zijn van de omvang van het probleem en prioriteit kunnen geven aan een oplossing. 


Deborah,

 

Bedankt voor de tips. Desalniettemin is dit probleem er al jaren en desondanks is er geen verbetering merkbaar/ doorgevoerd.


Reageer