Skip to main content
Ik heb een nieuw abonnement afgesloten. Krijg nu een herinnering om de sim te activeren maar heb deze niet ontvangen via de post. Mvgr
Goedenavond @Peetje1977, welkom op het Forum en bedankt voor je bericht!



Wanneer je een geheel nieuw contract, dus geen verlenging, bij KPN afneemt krijg je sowieso een simkaart. Wij kunnen namelijk geen signaal leveren over een simkaart van een andere provider.. Dus er gaat wel een belletje bij mij rinkelen, nu je nog niks ontvangen hebt. Het is een totaal nieuw contract, met een nieuw nummer of overgenomen nummer van een andere provider? Of heb je jouw nummer, dat al bij KPN zat, verlengd met een nieuwer abonnement?



Ik kijk het in ieder geval graag even voor je na. Wil je jouw profiel aanvullen met naam, postcode + huisnummer, evt. ontvangen klantnummer en evt. mobiel nummer (bij nummerbehoud)? Alles waar privé achter staat in het profiel is alleen zichtbaar voor jou en KPN moderators.



Ik hoor graag van je!
Pprofiel aangevuld. T is een overgenomen nummer van zakelijk naar privé.
@Peetje1977, dankjewel. Ik zie dat het nummer pas per 21-10-2019 wordt overgezet. Vooralsnog zie ik geen toegezonden simkaart, maar ik kan helaas ook nog vrij weinig zien omdat de overname nog niet heeft plaatsgevonden. Heb je de simkaart meegekregen vanuit je werkgever? Dan ga ik er vanuit dat het goed komt. Zo niet, dan moet ik even bij een specialist navragen hoe het precies zit!
@Peetje1977, ik heb geen reactie meer gehad. Moet ik het nog voor je navragen?
Ik heb nu nog gewoon de oude simkaart in mijn telefoon... mvgr
Dan ga ik er vanuit dat je abonnement gewoon overgezet wordt op deze simkaart! Normaliter is dat namelijk ook zo 🙂



Mocht je hier nog meer berichten over krijgen, dan hoor ik het graag.
Okee... Dank je...

Reageer