Skip to main content

Gisteren een 2000mb databundel besteld via SMS in Ghana. Ik kreeg bevestiging dat deze is verwerkt. Maar ik krijg geen internet verbinding. Roaming en internet staat aan. Acces point name is KPN. Manual andere network operators kiezen is geen succes. Telefoon is een Samsung Galaxy S10. Weet iemand raad? Alvast bedankt!

Hoi @AK- DH, welkom bij ons op het forum. Dat klinkt als een mooie reis! Ook zonder buitenlandbundel kan je verbinding maken met een netwerk in het buitenland, maar met de bundel kan je de kosten meer controleren. Zeker buiten de EU kan dat snel gaan. Voor Ghana heb je de ‘Overige landen buiten de EU'-bundel nodig (dit kan je zien op kpn.com/buitenland), is dat ook de bundel die je hebt aangezet?

Als je zoekt naar beschikbare netwerken, zie je dan wel verschillende opties staan? Je zegt dat je geen succes had bij het kiezen, maar wat er precies gebeurde beschrijf je niet. Had je het toestel ook al eens opnieuw opgestart of de simkaart in een ander toestel geprobeerd?

Hou er rekening mee dat wij niet zien wat jij ziet, wij zien enkel wat jij ons vertelt. Hoe meer je vertelt, hoe meer wij mee kunnen denken.