Skip to main content

Bij verschillende posts op dit forum komt dit onderwerp voor maar nergens een eenduidige oplossing. Bij de activatie van de multisim op mijn Galaxy Watch 6 krijg ik een foutcode 3010. Heb vanalles geprobeerd om dit te doen verhelpen, helaas te vergeefs. Er lijkt bij KPN ergens een bug te zitten waardoor het niet werkt. Telefonisch of in een winkel lukt het ook niet het probleem te verhelpen.

 

Is er iemand die inmiddels de oplossing in deze heeft gevonden? Zo nee,  is het voor KPN misschien verstandig om de betreffende vraag te escaleren naar een specialist. Er komt anders geen oplossing voor het betreffende probleem. Misschien kan KPN tijdelijk een multisim QR code uitschrijven voor de klanten waarbij het niet werkt. Met een QR code wil activeren misschien wel lukken.

 

Hoi @Luukknoops . We krijgen hier wekelijk heel veel topics dus bepaalde issues kunnen aan onze aandacht ontsnappen.

Heb je linkjes naar topics waarin iets vergelijkbaars gebeurt?

(mijn voorlopig advies is trouwens om met 0800 0402 te bellen. Dan kunnen ze één op één met je meekijken)


Dag Erwin,

 

Hier een voorbeeld: 

Zie er niet zoveel in om te bellen als andere dit al heel vaak hebben gedaan. 


Ah, daar lijkt idd iets aan de hand.  Het advies van mijn collega @Maja van KPN  is dan wel relevant. Als je namelijk belt kunnen ze een ticket aanmaken voor de technische dienst.

Des te meer tickets des te meer prio dit issue krijgt.  En je krijgt persoonlijke terugkoppeling. 


@Erwin van KPN iets van verwachtingsmanagement zou wel op zijn plaats zijn zeker als je het product ook nog eens in de actie gooit. Je kunt niet een niet werkbare actie verkopen lijkt me toch. Althans ik zou dat als ondernemer nooit bij mijn klanten verkocht krijgen.

 

Zie link: https://www.kpn.com/shop/mobiel/telefoons

Â