Skip to main content
Beantwoord

Skarka na dostawce

• July 8, 2020
  • 2 reacties
  • 74 keer bekeken

Witam, chciałem złożyć skargę na sieć KPN i firmę kurierską, ponieważ przez 2 dni ktoś mnie okłamał, nie było kuriera, którego czekałem od 16:30 do 20,34, a dziś od 16,55 do 20,25 godziny, ponieważ zaznaczyłem, że jestem odpowiedzialny za w godzinach 18.00-21.00 i nikt nie spieszy się szybko z pracy, aby odebrać paczkę, wszyscy sąsiedzi potwierdzają, że nikogo nie było i dzień wcześniej był kurier, ale rano oznaczyłem go wieczorem, a sąsiad powiedział, że nikt tu nie mieszka spłukany, zacząłem ostatnio mieszkać w tym domu z farbami i tylko wskazówka wyrzuciła mój numer, trudno jest zadzwonić Właśnie zmieniłem na taki numer, który można połączyć,wyremontować dom i spać przez chwilę z przyjaciółmi, a ja mam niewielką odległość, aby dotrzeć na czas pod adres około 100 kilometrów na 1 stronie, która mi zapłaci i zmarnuje czas Twoja firma napisała, że ​​od 17.38-19.49 będzie kurierem nie jeden znalazł tak wiele, czego żądasz i nie jesteś w mojej firmie wiarygodną firmą 

Beste antwoord door Vikash van KPN

Hi @Kacper, I see you have created a new topic and written your message in Polish. I would like to ask you to write the message again, but then in Dutch or English, we can help you further.

Dit topic is gesloten. Staat je antwoord hier niet bij, gebruik dan de zoekfunctie van de Community of stel je vraag in een eigen topic.

2 reacties

Vikash van KPN
Moderator
Forum|alt.badge.img+23

Hi @Kacper, I see you have created a new topic and written your message in Polish. I would like to ask you to write the message again, but then in Dutch or English, we can help you further.

Erwin van KPN
Moderator

@Kacper . You haven't responded. I hope you were able to fix your issue. If not, please write your question in English.