Skip to main content

Internet en bellen in Muiden is bijna onmogelijk, er is geen ontvangst. Is Kpn van plan hier iets aan te doen, anders moet ik wel overstappen op een andere provider? Ik kreeg bericht dat kpn op 13 september bezig was om het te verbeteren, maar ik merk geen verschil.

Hoeveel groene pijlen zie je als je hier je postcode en huisnummer invult?


Ik kan op deze site mijn postcode niet invullen, deze wordt niet herkend. Als ik de postcode van het Muiderslot invul krijg ik geen groene pijlen.


Het gaat in mijn geval de ontvangst van mijn mobiele telefoon.


Vervelend zeg.

Kun je als je dat nog niet gedaan hebt je NAW gegevens + je mobiele nummer in je profiel plaatsen. Dan kan een moderator zodra deze hier komt er ook even naar kijken. Wachtrij 5 dagen.

https://forum.kpn.com/settings/profile


Ga ik doen, bedankt! 


Ken je andere kpn gebruikers in je omgeving? Hoe is hun bereik?

Als ik de dekking in Muiden bekijk dan is het voor 4G vrijwel overal 4G+ ( 300 Mb/s). Voor 5G is het niks, dus beter je telefoon als dat een 5G toestel is op maximaal 4G zetten.

http://kpn.com/dekking .


Dank voor je reactie! Helaas is op de plek waar wij wonen een donker groene vlek (4G 100 mbit/s). Helaas komt het in werkelijkheid niet in de buurt van deze aangegeven snelheid.


Mijn vrouw heeft een Vodafone abonnement met super 5G bereik, ik zit er aan te denken om mijn KPN abonnement om te zetten, maar ben verder eigenlijk heel tevreden over KPN.


maakt binnen of buiten nog verschil in ontvangst?


Ja, binnen is bijna geen ontvangst (mede door isolatie van het huis) buiten iets beter. Vodafone is binnen en buiten heel goed. 


Hmm. Voor mobiel is het enige verschil tussen de providers bereik. Verder zou je samen met je vrouw zo'n abonnement kunnen nemen waarbij je één bundel deelt.

Voor vaste diensten zijn er in mijn optiek maar 2 verschillen. Hoogst haalbare snelheid en zenderaanbod. 

Verder ervaringen met klanten service enzo. 


De locatie van de (enige) KPN mast bij Muiden is niet optimaal. De antennes hangen in een elektriciteitsmast langs de A1. Vodafone staat waarschijnlijk op een gunstigere plaats.

bron: https://kpn-compleet-fpi-info.fourstack.nl/maps/zendmasten


Het bereik was acceptabel in Muiden maar de laatste paar dagen is het echt slecht. Ik hoor de mensen goed, maar ze horen mij niet. Dit gaat om mobiel bellen. 


Klopt, daar heb ik ook last van.


Klopt, daar heb ik ook last van.

Het lijkt wel alsof de verbetering waar ze laatst mee bezig zijn geweest tot een verslechtering heeft geleid. Dit is echt niet ok! Ik heb een zakelijk en prive nummer, beide helaas een KPN abonnement. 


Klopt, het is na de werkzaamheden slechter geworden.Â