Skip to main content

Het aanvragen van 2 GB nadat de standaard 10 GB zijn verbuikt werkt niet, niet via de app en niet via de berichten aan 1266 (NL2000AAN). Wat te doen?

Hoi @ArtiB, welkom op de community. Dat is vervelend, heb je dat nu nog steeds, of werkt het nu wel weer?

Als het nog speelt, wat gebeurt er precies als je het probeert toe te voegen? Krijg je een foutmelding, of gebeurt er iets anders?


Het werkt nu weer. Kreeg zowel een foutmelding via de app als via sms:

Nu voor het eerst dat het op beide manieren niet lukte. Als het in het verleden via de app niet lukte, ging het wel via sms. 


Was dat de enige 2GB bundel die je probeerde te activeren, of deed je er meerdere? Als er meerdere geactiveerd worden zien we dat vaker, omdat het de bedoeling is dat er maar 1 (per keer) wordt toegevoegd.

Als het een enkele 2GB bundel was zou het kunnen dat het systeem het op dat moment even niet kon verwerken.


Meerdere achter elkaar. Vreemd dat dat niet zou mogen bij een unlimited abonnement. Het is al irritant genoeg dat het uberhaupt nodig is. 


Dat verklaart het dan inderdaad. Daar is het niet voor bedoeld, het is bedoeld om aan te zetten als de 10GB (of de vorige 2GB) op is of bijna op is. Door meerdere bundels tegelijkertijd te activeren kan je deze foutmelding veroorzaken, voor jezelf maar ook voor anderen.


Reageer