Skip to main content

Beste KPN,

Ik heb in 2015 een abonnement van 2 jaar incl toestel afgesloten (KPN 2015 zorgeloos HS1). Tot op heden betaal ik echter dezelfde maandelijkse kosten, terwijl de telefoon is afbetaald. Ik heb op KPN fora verschillende klanten met soortgelijke problemen gezien. Daarom zou ik de te veel betaalde toestelkosten willen terugvragen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

 

Vriendelijke groet,

 

T. 

Heb reeds een formulier ingevuld op https://www.kpn.com/mobiel-abonnement/toestelkosten.htm. Wellicht is dit niet het juiste formulier voor dit probleem. Hoe kan ik nog hulp ontvangen voor creditering? Wacht jullie reactie af. 


Heb je dit al eens besproken met de klantenservice?


Hallo @mdn1 ,

Dit formulier is alleen maar voor de rente, dus dit gaat jou niet de oplossing geven. 

Wat jou overkomen is, is een paar jaar geleden veel vaker voorgekomen bij andere klanten. De laatste tijd lees ik het niet zo vaak meer, maar jij betaalt dus nu al ruim drie jaar veel te veel geld voor jouw abonnement. 

Het rare is dat KPN jou niet het teveel betaalde bedrag gaat teruggeven, tenzij je overstapt naar een KPN Hussel abonnement. Duidelijk is dat ik het niet eens ben met het beleid van KPN. Want KPN zou jou niet mogen verplichten om over te stappen naar een ander abonnement.  Zeker niet als KPN Hussel voor jou minder gunstig uitpakt. Je had gewoon vanaf medio 2017 minder moeten gaan betalen voor jouw abonnement. Tegenwoordig is dat wel goed geregeld met de huidige abonnementen. 

Je zou hier eens kunnen kijken naar de mogelijkheden van KPN Hussel: 

https://www.kpn.com/shop/mobiel/sim-only?icid=toptaak6-simonly

 

Wil je van je abonnement af en wil je geen KPN Hussel? Dan zou je kunnen kiezen voor een maandelijks opzegbaar KPN Hussel abonnement en die dan daarna meteen opzeggen. Dan krijg je wel je geld terug en zit je maar kort aan KPN Hussel vast. 


Hey @Noordzee ,

 

Veel dank voor de duidelijk uitleg! Ik ben wel van plan om over te stappen op een nieuw abonnement bij kpn. Dus dat zou dan goed uitkomen. Weet u toevallig ook hoe ik dan kpn moet contacten voor een teruggave en of ik moet wachten met een nieuw abonnement afsluiten?


Je kunt op diverse manieren een verlenging regelen, dus overstappen op KPN Hussel. 
 

Dat kan via: 

Mijn KPN

of in een KPN Winkel. 

En KPN is hiervoor ook gewoon bereikbaar per telefoon : 0800 - 0402

 

Bij te grote drukte heb je met de chat nog een alternatief.  

De chat bereik je via :

https://www.kpn.com/service.htm
 

Kies een onderwerp.

Tik dan op  : Ik heb een andere vraag 

(en dan helemaal naar beneden scrollen)