Skip to main content

Hoi iedereen.

 

Ik werk op een project in het centrum van Zeist en zoals het onderwerp al aangeeft valt de verbinding terug naar H+ als ik gebeld wordt of zelf iemand bel. 

 

Gezien ik tijdens de gesprekken foto's moet doorsturen mis ik mijn 5 of 4G verbinding enorm.

 

Omdat het nog al een technische vraag is heb ik ook technische informatie toegevoegd voor de specialisten.

Verbinding zonder gesprek

 

Verbinding tijdens een gesprek

 

Het toestel dat ik gebruik is een S20+ 5G zowel het OS als de firmware (en alle apps) zijn up to date.

Hopelijk kunnen we volgende week weer op 4 of 5G snelheid werken tijdens een gesprek :)

 

 

Hoi @Verwe475, wat irritant dat de verbinding in het centrum van Zeist terugvalt naar H+. Fijn dat je al zoveel informatie verzameld hebt, goed dat je een seintje geeft.

Merk je alleen op die specifieke locatie dat de verbinding minder wordt? Gaat het op andere locaties en thuis goed? Hoe is de dekking daar als je die controleert op onze dekkingskaart? En weet je toevallig of anderen op dezelfde locatie hetzelfde ervaren? 


Vandaag heeft het probleem zich niet voorgedaan en is de laagste verbinding 4G.

Het probleem is dus maar van korte duur geweest.

Thuis, in Amersfoort had ik er geen last van. En of anderen er ook last van hebben gehad is mij helaas niet bekend. Een collega zit bij het zag 'beste netwerk van Nederland' van een andere provider, en die heeft hier nog nooit bereik gehad op de project locatie. Dus dat is ook geen referentie :p

KPN is de enigste die het hier wel voor elkaar heeft. En liever een fallback naar H+ als er wat stuk is dan helemaal niks.

 

Ik ben iig blij dat het probleem is opgelost en alles weer lekker vlot werkt :)

 


@Verwe475 Super, fijn om te horen dat 't weer in orde is, en dat je verbinding elders ook gewoon goed is 🙂 Je weet mij/ons hier te vinden mocht je toch iets opmerken of als je vragen hebt!