Skip to main content

Hallo,

 

wij hebben al jaren geleden een mobiel abonnement en Internet\TV via Telfort afgesloten. Daarbij was het combivoordeel dat Fox Sports (nu ESPN) gratis was. Nadat dit is omgezet naar KPN, is dat ook netjes zo gebleven.

Als ik nu het mobiele abonnement wil gaan verlengen, wat gebeurd er dan met deze korting? Blijft die bestaan of komt hiervoor een andere in de plaats? Of vervalt de korting dan helemaal, dat kan natuurlijk ook nog.

 

Groeten, Marcel

 

 

Hallo @Marcel Tuinstra ,

Wanneer je jouw mobiele abonnement verlengt, dan ga je voor het gedeelte van het mobiele abonnement over naar de voorwaarden van KPN Hussel. De voorwaarden van KPN Hussel verschillen op een aantal punten t.o.v. de oude Telfort-abonnementen. Zo neem je na het einde van de maand geen MB's mee naar de nieuwe maand. Wel krijg je een korting bij KPN op je mobiele Husselabonnement als je ook minimaal Internet-thuis afneemt bij KPN. Check dus goed of je wel wilt verlengen. Verlengen is niet verplicht. Je kunt ook jouw oude abonnement ongewijzigd laten doorlopen. 

Een wijziging van jouw mobiele abonnement heeft geen gevolgen voor een KPN-thuis-abonnement. Heb je nu ESPN gratis, dan blijf je dat behouden net zolang als je een mobiel abonnement hebt bij KPN. Het maakt dan niet uit of dit een oud (Telfort)-abonnement is of een moderner KPN-abonnement. 

   


Dank je wel!