Skip to main content

Met KPN unlimited is het mogelijk om onbeperkt internationale oproepen te plaatsen naar landen binnen de Europese Unie. Andere landen vallen buiten de bundel, daarvoor dient apart betaald te worden. Met KPN Belvrij op het vaste netwerk is het wel mogelijk om naar landen buiten de EU te bellen zonder extra kosten, dit zijn in totaal ruim 80 bestemmingen.

Zijn er plannen om op korte termijn een alternatief/alternatieve bundel te bieden op het mobiele netwerk voor de klanten die nu op het vaste netwerk regelmatig gebruikmaken van internationaal verkeer met Belvrij? Daarmee bedoel ik dus een alternatief wat over het telefonienetwerk gaat met behulp van het kiezen van een nummer, geen externe IP-gebaseerde messenger oplossing als Whatsapp, Google Duo en dergelijke.

Je kunt er vanuit gaan dat onbeperkt bellen naar landen buiten de EU (vanuit Nederland) op korte termijn sowieso niet zal worden aangeboden. Of er planningen zijn wordt sowieso niet op voorhand gecommuniceerd, er wordt vanuit KPN pas iets gecommuniceerd wanneer het ook daadwerkelijk wordt aangeboden.


Jammer maar helaas. KPN mist op deze manier weer een paar nieuwe klanten voor haar mobiele producten.


Jammer maar helaas. KPN mist op deze manier weer een paar nieuwe klanten voor haar mobiele producten.

Hallo @Digitimes ken jij providers in NL die dat wèl bieden dan?

Â