Skip to main content

Hoi Team!

Weer even over het voortslepende probleem met de 4G connectiviteit en de Iphone 11.

Sinds mei kan er niet of nauwelijk gebeld kan worden en is internet ook niet beschikbaar.

Kortom momenteel in het ongelukkige bezit van een niet of nauwelijks werkend mobieltje op het KPN netwerk.   De 4G connectiviteit getest met een Vodafone simkaart en dat werkt prima.

Mijn bereikbaarheid via KPN is gedaald naar nagenoeg nul. 

KPN communiceert totaal niet over het issue. Hoe kan dit nu? 

 

Nu een melding gemaakt bij RADAR. Wellicht kan uit die hoek gekeken worden wat er aan de hand is.

Hallo @E-Vincent ,

Dit issue is iets wat een paar jaar geleden veel speelde. Hier kunnen we dit niet voor jou oplossen. Dit proces loopt nu via het reparatieproces. Via die weg kan gekeken worden of jouw toestel daar onder valt, of dat het iets anders is. De juiste vervolgstappen kunnen dan gepland worden. Het reparatieproces kan je via deze weg bekijken en starten: reparatie.kpn.com.


Het advies dat je hierboven geeft @Noordzee, dat is een oud advies en niet toepasbaar op de huidige situatie met de iPhones. 

Op dit moment loopt het onderzoek nog altijd @E-Vincent. Zodra er meer informatie valt te delen, zullen we dat doen. 


We horen nu al weken dat er onderzoek wordt gedaan. Waarom geen (pers)bericht of klant bericht van KPN waarin op transparante wijze wordt gecommuniceerd wat er speelt. In plaats van dit geheimzinnige gedoe en de ‘blije’ mails, appjes  en berichten van sales, marketing, wecare en helpdesken terwijl dienst/ product waarvoor je betaalt niet geleverd wordt. Stuitend deze arrogantie en het aan het lijntje houden van klanten . 


Reageer