Skip to main content

Ik heb ook steeds dat ik de melding krijg dat inloggegevens niet kloppen.

 

Probeerde een tijdje geleden in te loggen, lukte niet “Wrong login information”

Heb een reset gedaan, kon 1 dag inloggen, link opgeslagen waarmee het lukte (met https). 

Mijn NAS heeft door de reset een ander ip gekregen en kan die nu niet meer in het modem wijzigen. Probeer nu weer na een maandje en lukt weer niet meer. Alle tips doorlopen, maar zonder resultaat. Echt een drama inderdaad!

 

Heb met al mijn modems in het verleden geen problemen gehad, gewoon ip invullen, login vanuit mijn bitwarden en klaar. Nu moet ik er een uurtje voor uittrekken en uiteindelijk uit frustratie maar weer een reset doen ofzo. Dit hoort toch niet?

 

Admin: afgesplitst, eigen topic voor vraag aangemaakt

Hi @Nforcer! Het is niet de bedoeling dat het zo moeilijk is in te loggen op de Box 12. 

Zou je willen laten weten of je de stappen uit het kennisbankartikel over de Box 12 hebt geprobeerd? Daarbij specifiek de stappen in het oranje gedeelte onder de tekst “Let op!”.

Maak je verder gebruik van wifi versterkers van KPN? Als je daarmee verbonden bent kan het nodig zijn in te loggen via de interface van de wifi versterker.


Hi @Bram_ . Dankjewel voor de suggesties.

 

Ik had de stappen uit het kennisbankartikel inderdaad al geprobeerd, maar kon alsnog niet inloggen. Voor nu draait het en laat ik het verder.

 

Ik zal de volgende keer kijken of het met mijn wifi versterkers te maken heeft.


Hoi @Bram_ ,

 

ik wilde even doorgeven dat er nu een hele nieuwe interface is van de modem en werkt fantastisch!

http://mijnmodem.kpn/#/ werkt, wachtwoord wordt in 1x geaccepteerd, pagina's reageren snel en de indeling is een heel stuk logischer.

 

Ik ben blij!