Skip to main content

Ik wil inloggen op mijn Experia Box V10a via http://192.168.2.254. Ik kom dan terecht bij mijnmodem.kpn. Die site zegt: Deze site is niet bereikbaar. 

Ik zie dat er een topic is met oplossingen, die zijn ca 2 jaar oud. En blijken nu niet (meer) te werken. Dus ook niet de KPN oplossing via een incognitovenster.

Hoe nu verder, ik wil graag wat instellingen op mijn modem aanpassen en daar moet ik voor inloggen.

Alvast dank voor jullie tijd en aandacht!

Probeer eens een incognito browser sessie.


Probeer eens een incognito browser sessie.

 

Dat werkt helaas ook niet.


Hoi @GewoonWillem 

Type in 192.168.2.254  zonder http://

of https://192.168.2.254  Dus met de S achter http


Hoi @GewoonWillem 

Type in 192.168.2.254  zonder http://

of https://192.168.2.254  Dus met de S achter http

 

Hi Tijger,

Beiden werken niet, zowel incognito als normaal. Ook nog even Edge geprobeerd, dan krijg ik de waarschuwing, dat het ‘onveilig’ is. Bij doorklikken naar de site kom ik opnieuw bij mijnmodem.nl. En de boodschap dat deze site niet bereikbaar is.

Weet jij een plek waar KPN zelf met een oplossing komt? Of is customer care bellen de betere optie? Ik zie nergens op het forum die optie besproken?

Groet! 


Hoi @GewoonWillem 
Bellen is inderdaad een goed idee je kunt gratis bellen met de KPN 0800 0402 
Bereikbaar op:  ma-vr tussen 08:00 - 20:00. zat. 09:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten

Je kunt ook hier op een antwoord wachten, zet dan vast je klantnummer(s) en Postcode en huisnummer en telefoonnummer in je forumprofiel, wat alleen zichtbaar is voor de KPN en voor jou, dan kunnen ze je sneller helpen.

Dus niet hier plaatsen maar in de link die je kunt aanklikken.
Een beller is sneller.


Hi @GewoonWillem, wat flauw zegt dat het inloggen niet lukt 😑

Ik zie dat de community je al te hulp is geschoten, maar dat dit nog niet tot de oplossing heeft geleid. Ben je er met 1 van de telefonische collega's wel uitgekomen en zo ja, wat heb je gedaan om wel in te kunnen loggen? Hoor het graag!


Ik ben er met een KPN collega telefonisch uitgekomen. Hoe? Via mijn telefoon naar http://192.168.2.254 gaan en daar de boel opnieuw instellen. Mijn laptop komt kennelijk niet op de website wegens firewall en iets met veiligheidscertificaten.

Ik heb een HP Envy van nu 3 jaar oud. De MacBookPro die ik deze week in gebruik nam kan de website echter ook niet benaderen. Daarom vind ik het niet echt een valide argument van KPN. Regel je certificaten zodat het modem gewoon te benaderen is... 

Voor nu is mijn vraag opgelost!


De MacBook die u in gebruik nam was nieuw? Zelf gekocht of van uw werk? Heeft u daar iets van een antivirusprogramma op geïnstalleerd? Of bepaalde dingen op ingesteld? 

Heeft u misschien een 2de router? Een Deco setje ofzo?


De MacBook die u in gebruik nam was nieuw? Zelf gekocht of van uw werk? Heeft u daar iets van een antivirusprogramma op geïnstalleerd? Of bepaalde dingen op ingesteld? 

Heeft u misschien een 2de router? Een Deco setje ofzo?

Hi, nee hoor, zo uit de doos, Office er op en klaar. Ik heb er natuurlijk geen verstand van, anders had ik dit forum niet nodig. Ik heb het idee dat het aan de certificaten ligt oid. En nee, geen tweede router.

Ik had bij installeren Experia Box 3 jaar geleden het ding ingesteld op 5MHZ. Veel domotica die ik intussen heb verzameld werkt liever op 2,4MHZ. Nu de nachtcamera voor de nieuwe pup echt alleen op 2,4MHZ wil werken vond ik het tijd om mijn modem weer eens te benaderen. In die 3 jaar is er kennelijk iets veranderd in de benadering van de website waardoor ik niet meer kan inloggen. 

Op de smartphone lukt het, wel een beetje priegelen natuurlijk.  ;-)


Ah, heel fijn dat het via je telefoon wél is gelukt! 

Inderdaad nogal een gepriegel op zo'n klein scherm, maar top dat jullie de pup nu goed in de gaten kunnen houden! (vermakelijke tv gok ik, hier net 2 kittens in huis en dat is nooit saai en superschattig 😉)

Het lukt nu nog steeds niet via je laptop? Als er iets gaande zou zijn met certificaten, hadden we daar veel meer meldingen over binnengekregen omdat alle gebruikers dan tegen hetzelfde issue aanlopen. En dat is niet het geval, we horen hier verder niemand over.