Skip to main content

Ik heb 2x een internetradio's gekocht. Beiden heb ik het netwerk laten zoeken .op beiden is het ook gevonden. Beiden weigeren het originele wachtwoord van experiabox 12 . Alle andere aansluitingen: geen probleem. KPN klantenservice kent het probleem niet ,en reset dan maar weer de box. resultaat: zero.

hoe moeilijk kan het zijn?

Hallo @L.de behanger ,

Het kan zijn dat je een extra WiFi-netwerk moet instellen voor deze radio's. Dit kan handig zijn voor de WiFi-verbinding voor sommige smart-apparaten. Deze werken vaak beter op alleen 2,4 GHz of alleen 5 GHz. In dit topic staat hoe dat werkt: 

 

 


helaas alle goede raadgevingen ten spijt.De technische dienst van kpn kan mij niet helpen,de bijgevoegde  adviezen zijn opgevolgd,zonder resultaat.de radio is door mij bij een ander op de normale manier aangesloten en  werkt gewoon. Bij mij werkt alles behalve de radio.

de kpn geeft het merk van de radio de schuld(bij een speciaalzaak in internet materiaal gekocht) en wil mij alleen nog een monteur van € 70,00 per uur sturen. Verder wast het bedrijf KPN,gespecialiseerd in internet en communicatie,het enige wat ze doen, de handen in onschuld.

Op dit forum ben ik meer zaken betreffende radio aansluiting tegengekomen,dus er zit een draadje los,maar waar.Kijk daar zijn nou de technici voor uitgevonden.

sukses ik zoek een andere provider (beter??hm)


Ik had een aantal jaren geleden een Philips internet radio met hetzelfde probleem. Het bleek dat mijn wifi wachtwoord tekens bevatte die niet op deze radio toegestaan waren (stond ook in de kleine lettertjes van de handleiding). Er zat niets anders op dan het wifi wachtwoord op mijn router te veranderen. Check de handleiding van jouw radio’s eens of er iets dergelijks aan de hand is.