Skip to main content

Kan niet inloggen op V12 Box

Voor aanpassing naar 2.4GHz i.v.m. niet werken camera vogelnestkastje.

 

@Bluescape10  Wellicht heb je hier wat aan, lukt het niet dan kun je het modem resetten 


Onderstaande link gebruiken en waarschuwing negeren

 

https://192.168.2.254/2.0/gui/#/login/


Kijk of deze link werkt 

 

http://192.168.2.254/2.0/gui/#/


Het is gelukt 😉

Bedankt voor de snelle reacties 👍


Het is gelukt 😉

Bedankt voor de snelle reacties 👍

Gefeliciteerd! Hoe heb je dat gedaan?

Ik ben vandaag naar de KPNwinkel geweest, Ik had de Box 12 en de laptop bij me. “Laat maar eens zien hoe dat moet.” Maar de winkeljongen was daar niet toe bereid. Hij gaf me instructies die ik al uit mijn hoofd wist.

Nieuwe instructies: Niet met wifi maar met een draadje. Draadje rechtstreeks op de box aansluiten, niet via een hub of switch. Andere browser. Al deze instructies leverden niets op. Maar zelf in de winkel demonstreren - ho maar. Zo ver gaat de service van KPN niet.

Daarna heb ik een uur lang de helpdesk aan de telefoon gehad. Een dame die begripvol en behulpzaam was, maar de oplossing werd niet gevonden.

Het zou nog kunnen met de QR-code die op de Box staat. Maar QR-codes zijn niet mijn specialiteit.

Ze adviseerde ook nog een KPN Thuis app: https://www.kpn.com/service/internet/wifi-en-modems/kpn-thuis-app.htm maar helaas, als ik dan op “Ik wil de app” klikt, verschijnt dezelfde pagina weer opnieuw. Misschien werkt de app alleen op een smartelijke foon die ik niet heb.

Toen ontdekte ik een punt in het wachtwoord dat achterop de Box stond. Niet “*******” maar “.*******”. Maar helaas, die deed het ook niet.

Admin: wachtwoord verborgen