Skip to main content

Beste, 

Gisteravond hadden wij een storing aan het modem. Deze stond aan maar na meerdere malen resetten kregen we hem niet werkend. Vanochtend deed hij het wonderbaarlijk weer. Nu gebeurd het in de avond maar met het thuiswerken overdag zou het erg vervelend zijn. 

 

Daarbij is het kijken van videoland via de tv-ontvanger zeer traag. We hebben geen smart-tv dus kunnen ook niet de app installeren. Daarbij loopt hij ook tijdens gewoon tv kijken wel eens vast (circa 2x per maand). Dit hebben we nu ongeveer een jaar.  

 

Is het mogelijk dat onze apparaten een software update moeten ondergaan? 

 

Hopelijk kunnen jullie ons helpen, zodat we op ons netwerk kunnen vertrouwen en tv-kijken weer soepel gaat!

 

 

Gr. Hans

Welkom bij ons op het forum @HansHertog, als er een software update is wordt deze automatisch geïnstalleerd. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Welk type Experia Box heb je van ons en wat gebeurt daar precies mee als de verbinding wegvalt?

Veranderen de lampjes daarop bijvoorbeeld?

Heb je het modem al eens een reset gegeven? Als je meer kunt vertellen over wat er gebeurt maakt dat het meedenken voor ons makkelijker. 

Over de Videoland app hebben we meer meldingen gekregen, daarvoor wordt onderzocht wat de oorzaak is en daarvoor zal een automatische update worden uitgebracht als dat gevonden is.