Skip to main content

Dat, een andere browser, is een tijdelijke oplossing. Ik heb Firefox geinstalleerd en het lukte. En nu lukt het niet meer.

 

Admin: Afgesplitst en eigen topic aangemaakt

Het is werkelijk om doodziek van te worden. Ik heb drie verschillende browsers geprobeerd en ze werken geen van allen meer. Firefox deed het even en nu ook al niet meer. Chrome: Nee, Edge: Nee. Firefox: Nee. Moet ik Safari ook proberen? En Opera?  Uren ben ik er al zoet mee.

Wat is dit voor waardeloos modem?
En een update zou helpen?
Niks helpt behalve een andere fabrikant en een nieuw modem van een andere fabrikant.

 

Admin: afgesplitst


Hallo @Adiah ,

Dat is een langer bekend probleem, het waarom is mij ook onduidelijk. Probeer het eens via https://192.168.2.254/2.0/gui/#/login op Chrome.


Probeer deze link http://192.168.2.254/2.0/gui/#/login/


Hey Adiah, vervelend dat het niet lukt om in te loggen. Dit is inderdaad iets dat we vaker zien. Ik geef toch even de standaardtekst met tips en opties. Mocht er iets bijzitten dat je nog niet eerder geprobeerd hebt. Vooral het laatste punt, wat Arjan en Cappucino ook al noemen, de aangepaste link, wil vaak nog wel de oplossing zijn.

 

Lukt inloggen niet van mijnmodem.kpn? Probeer het dan via http://192.168.2.254Het kan zijn dat je browser eenmalig een beveiligingswaarschuwing heeft. Je kunt dan onder ‘Geavanceerd’ zonder problemen de risico's accepteren. Omdat je binnen jouw eigen netwerk zit, is dit veilig. Daarna word je doorgeleid naar http://mijnmodem.kpn.Heb je ingesteld dat jouw browser standaard de cookies verwijderd? Dan zal je wel iedere keer de beveiligingswaarschuwing krijgen als je http://192.168.2.254 bezoekt. Blijf je de beveiligingswaarschuwing krijgen of meldingen over een fout wachtwoord? Controleer dan de volgende dingen:

 

Als het dan nog steeds niet lukt, kun je dan, voor de volledigheid iets meer vertellen over je thuisnetwerksituatie? Wat heb je aan apparaten verbonden met de Box 12? Niet dat dit er per se iets mee te maken heeft, maar alle informatie is meegenomen.


Dank je Erik dat je de moeite hebt genoemn me te antwoorden.

Ik heb alles geproberd maar het is me nog steeds niet gelukt. Ik heb weer een browser geinstalleerd, Opera dit keer, nadat ik al eerder Chrome, Edge, Firefox had geinstalleerd.

Eerst lukt het me erin te komen en dan lukt het niet meer.

Kreeg net deze medeling bij Opera: 

Deze site is niet bereikbaar

192.168.2.254 heeft de verbinding geweigerd.

Ik heb verbonden aan mijn box:

laptop

tablet

telefoon

televisie

PC bedraad

 

Maar ik heb het vermoeden, en dat vermoeden wordt ook bevestigd hier in dit Forum, dat er een fout is in het modem waar alle mensen die dit modem hebben onder lijden.

 


Het klopt dat het wachtwoord mogelijk niet geaccepteerd word. Maar deze tekst:

Kreeg net deze medeling bij Opera: 

Deze site is niet bereikbaar

192.168.2.254 heeft de verbinding geweigerd.

Zou u niet horen te krijgen. Krijgt u dit alleen in Opera? 


Hi Nick

 

Dank je. Ik heb het bij die anderen niet geprobeerd omdat ik daar steeds meteen krijg dat het wachtwoord niet klopt.

Zal ik een ander modem aanvragen?


Jammer dat het met de verschillende tips ook niet lukt ☹️ Het is een lastig probleem, omdat het dus juist niet bij iedereen voorkomt. Ik verwacht niet dat we hier een ander modem voor kunnen sturen. Je beste kans is wachten op de nieuwe software die we aan het uitrollen zijn.