Skip to main content

Goeie avond. 

 

Ik probeer nu al dagen in mijn modem te komen , maar krijg elke keer wachtwoord is niet juist.  Ik neem heel het wachtwoord over wat achter op mijn modem staat en toch kom ik er niet in. Zelfs al geprobeerd met de qr code dat je dan de code kan kopiëren en plakken,, maar doet helemaal niks. Ook al de links van de andere topics geprobeerd niks werkt er.

Klik op https://192.168.2.254 en als je een melding krijg dat de site onbereikbaar of onveilig is, klik op toch verder gaan op onveilig site. Daarna ga je automatisch naar http://192.168.2.254 en het modem accepteert dan het wachtwoord op sticker.

Zo een voorbeeld uit Edge, andere browser werkt ook maar je moet toch op andere plek zoeken om de waarschuwing uit te schakelen.

 


Heb je toevallig een beheerderswachtwoord aangemaakt in de thuisapp?

Dan is dat je wachtwoord geworden om in je modem te komen.


@TDN ik heb geen beheerders wachtwoord aangemaakt. 


@TDN ik heb dit al geprobeerd en dit werkt ook niet. Wachtwoord blijft nog steeds onjuist 


Dan modem resetten met pinnetje achterop ingedrukt houden tot alle lampjes uit gaan.

Rustig laten opstarten, en dan nog eens proberen in te loggen met admin password achterop.


Welkom op het forum @Modum wachtwoord werkt niet, Dennis en TDN hebben je al op weg geholpen zo te zien. Is het met de laatste tips gelukt om op het modem in te loggen?

Als het nog niet is gelukt, kan je dan ook aangeven welk modem je precies hebt? Ik vermoed dat je een V10a of Box 12 hebt, aangezien je zegt dat het wachtwoord achterop staat. Bij de eerdere modems was dat niet het geval. 

Kan je er meer over vertellen zodat we met je mee kunnen denken?