Skip to main content

Mijn vader werd een paar keer gebeld door dit nummer (+31887751600) uit naam van KPN maar zie op internet dat veel mensen zeggen dat het geen officieel nummer is van KPN klopt dat?

KPN gebruikt een heleboel telefoonnummers voor haar verkoop en campagnes.

https://www.kpn.com/service/veelgebruikte-telefoonnummers-kpn.htm

Het genoemde nummer lijkt daar op (088775xxxx), maar staat niet op die lijst. Oppassen dus !!


@Boas , indien mogelijk blokkeren zou ik zeggen.

Zie ook: https://www.wieheeftgebeld.nl/nummer/0887751600

Mijn lijst met geblokkeerde nummers is inmiddels vrij lang en werkt (voor mij tenminste) heel simpel door deze nummers te blokkeren in de Fritz!Box.  

 


@Berrie_Kaas tegenwoordig kunnen alle klanten van KPN telefoonnummers blokkeren in “MijnKPN”.

Het is wel ideaal dat het nu ook klanten het kunnen die een V8, V9, V10 en V12 modems. Het gaat dan niet via de modem maar wel via MijnKPN.


@Dennis Schreve Dank, kende die mogelijkheid binnen ‘MijnKPN’ (nog) niet maar zie het nu. Het lijkt er op dat overgezette XS4ALL’ers kort na de omzetting naar de techniek van KPN heel beperkte mogelijkheden binnen het account hadden. De eerste weken konden we bijna niets, niets aanpassen, opzeggen of op abonneren, overal moesten we de helpdesk van XS voor bellen. Langzamerhand, voor mij na 2.5 maand, worden de mogelijkheden binnen ‘MijnKPN’ stapsgewijs functioneel. Dit zou volgens de gevoerde correspondentie 2 dagen duren maar dat is véél langer geworden. Ik blijf echter mijn vertrouwde FRTIZ!Box gebruiken voor het afgrendelen van ongewenste telefoonnummers.