Skip to main content

Tot tweemaal toe geprobeerd een SIM prepaid te bestellen zonder succes. Eerst op 19 okt via de KPN website een SIM prepaid voor 4,99 Euro besteld. Direct twee dezelfde bevestigingsmails ontvangen bestelnummer ***948. Na een week nog niets ontvangen, gebeld met 0800 0402 maar daar konden ze er niets van vinden, hoewel de 4,99 Euro wel direct van mijn rekening was afgeschreven. Vervolgens op advies van KPN nogmaals besteld via MijnKPN. Weer twee bevestigingsmails ontvangen nu met bestelnummer ***153 en betaling van 4,99 Euro voltooid (van rekening afgeschreven). Wee gebeld met 0800 0402. Advies KPN loop maar langs een KPN winkel met je bewijzen. Dat kost meer aan reis- en parkeerkosten dan de SIM kost, bovendien veel tijd met de vraag of ze mij daar wel geloven als ik ze de mails laat zien. Bovendien zou ik een afschrift van mijn rekening moeten tonen. Weer veel werk omdat de bestelprocedure van een KPN prepaid SIM niet goed werkt. Daarom maar dit bericht in de hoop dat dit werkt.


Admin: bestelnummers verwijderd i.v.m. privacy + topic verplaatst naar juiste board

Ai @Buxton, niet zo fraai dit :slight_frown:

Ik zie dat je inmiddels wel bij een KPN winkel bent geweest, daar een simkaart hebt meegekregen en een vergoeding voor de andere 2 bestellingen, praktisch gezien kan ik nu dus nog weinig voor je betekenen.

Wat ik wél ga doen, is jouw situatie voorleggen aan een specialist, want dit liep niet helemaal lekker bij ons in de systemen. Ik hoop dat ze kunnen achterhalen waar dit precies mis is gegaan!

Â