Skip to main content

Tja ik heb nu een 2 weken KPN itv maar wat blijft tijdens prime time uitzendingen bekijken bv voetbal. De momenten met resolutie verslechtering en stilstaand beeld en geluid. Internetsnelheid op dat moment is ruim voldoende. De capaciteit van itv lijkt niet dekkend aan de behoefte en fluctueert nogal eens. Directe lan verbinding met v12 modem. Alles werkt goed behalve itv tijdens prime time. Netwerkkabel 100% getest. Laptop erop tijdelijk en snelheid is ruim 100 mb. Zoek het maar in het gepruts met itv servers. Nu in het laatste halfuur 5 keer uitval met beeldstop. Wel een beetje klaar ermee. Ga maar weer terug naar vorige provider. Daar jaren geen problemen gehad. Nu sinds 2 weken naar kpn (Rotterdam) en ziedaar.

 

Admin: afgesplitst

Complete uitval hier. Alles wat kpn tv is in huis doet het niet meer. Foutcode 164 opstarten niet mogelijk. Tv ontvanger net nieuw gekregen van kpn. Dit was het. Hoe is het mogelijk, heb dit niet eerder meegemaakt.


Hoi @Jantiel en bedankt voor jouw bericht, al is de aanleiding natuurlijk helemaal niet zo leuk. 

Wat is op dit moment de stand van zaken? Heb je hier ook al contact over gehad met onze helpdesk (0800 0402)? We zouden het uiteraard jammer vinden mocht je definitief besluiten om weer terug te gaan naar je vorige provider. Als deze beslissing nog niet definitief is en de problemen nog steeds spelen, dan gaan we er natuurlijk alles aan doen om deze voor je op te lossen. Daarom hoor ik heel graag hoe het er nu voor staat en of onze hulp nog nodig is!


Hoi JanZ_ ,

Op dit moment doet alles het weer.  We hebben een omruilactie gedaan met een ander (oud) streaming tv ontvanger. Maar we kunnen weer kijken. De ruil wat gedaan is met KPN is een Arrius naar Arcadyan SetTop ontvanger omgeruild.  Software opnieuw ingeladen, nog een complete koude herstart test gedaan en we kunnen weer.

Hoop uiteraard wel dat deze het langer dan twee weken vol mag houden. De vorige was met geen mogelijkheid uit de bootcycle te halen. Ook niet als ‘single unit’ aansluiten op het modem.

De itv app is duidelijk nog in ontwikkeling. Of zou het te maken hebben met een teveel aan huishoudens met streaming diensten zoals Netflix, HBO, Videoland, (teveel om op te noemen) gedurende de prime time uren? Er zijn verder in dit huishouden geen lokale gebruikers die de bandbreedte kunnen afpakken ofzo iets.

Overdag en ‘s morgens gaat de app wel als een speer.