Skip to main content

4 uur geleden disney plus aangeschaft via kpn 3 maanden gratis. Echter ik krijg wel mail van kpn met aanpassing abonnement echter er volgt geen 2de activerings mail. Zijn al 4 uur bezig op webcare maar geen reactie.

 

Hier exact hetzelfde probleem. Ongeveer 18 uur geleden aangezet maar er gebeurd verder niks. Zelfde gaat op voor het pluspakket, zou ook 3 maanden gratis zijn voor mij maar helaas….


zodra ik het hier wil aanklikken, krijg ik maar de helft korting. ipv 3maand gratis.


Ja en na 24 uur werkt het nog niet. Ook telefonisch kan kpn niets....noemen ze dat klanten service?


Heb je daadwerkelijk een bevestiging gehad zoals de volgende:


En daarna niet de tweede mail ontvangen ?


Jazeker heb de eerste mail ontvangen. De 2de niet. En op kpn blijft ook staan er is nog een bestelling gaande in het rood.

 


Jazeker heb de eerste mail ontvangen. De 2de niet. En op kpn blijft ook staan er is nog een bestelling gaande in het rood.

Ik denk dat je bestelling vast is gelopen in het systeem.
Nou gok ik dat een gewone medewerker dit niet kan verwijderen, er zal vermoedelijk een ticket moeten aangemaakt worden voor de backoffice om dit te doen. Daarna zullen ze of u het opnieuw moeten plaatsen. Je kunt het beste vandaag nogmaals de klantenservice bellen op het gratis nummer 0800-0402.


Heb al gebeld. Ze hebben een melding gemaakt. Maar zeer slecht kan tot nu toe niets!


Heb al gebeld. Ze hebben een melding gemaakt. Maar zeer slecht kan tot nu toe niets!

Ja het is vervelend, maar ook die mensen hebben recht op weekend toch ?


Tv scherm Geeft dit beeld al vanaf gisteren ochtend 11.30... weet niet wat kpn verstaat onder 10 minuten


Heb al gebeld. Ze hebben een melding gemaakt. Maar zeer slecht kan tot nu toe niets!

Ja het is vervelend, maar ook die mensen hebben recht op weekend toch ?

Als ik het laatste bericht van @Diana nancy zie, speelde dit al voor het weekend


Ik dacht ook gebruik te maken van deze aanbieding. Meer dan 24 uur geleden besteld, maar niets. Ook de rode balk dat je niets kunt bestellen, omdat de bestelling niet is verwerkt. Wel de eerste mail ontvangen. Bij de servicedesk kom je niet voorbij de computerstem. Dat is dus geen service! 

Ik hoopte bij slecht weer dit weekend Disney te kijken. Dus niet. 🤔😖


 


Heb al gebeld. Ze hebben een melding gemaakt. Maar zeer slecht kan tot nu toe niets!

Ja het is vervelend, maar ook die mensen hebben recht op weekend toch ?

Als ik het laatste bericht van @Diana nancy zie, speelde dit al voor het weekend

Als er een ticket wordt geopend kan dit tot 3 werkdagen duren voordat ze er aan toe komen. Ze hebben nog meer klanten met problemen die ook graag geholpen willen worden.


Hoi @Diana nancy, als ik het zo lees lijkt het erop dat de wijziging niet afgerond werd, waardoor het open bleef staan. Wat in dat geval gedaan kan worden is een ticket aanmaken, zodat de specialisten het op kunnen lossen. Dat is al gedaan begrijp ik van je, dus als het nog niet geactiveerd is is dat even afwachten. 

De anderen die hetzelfde nog ervaren kunnen ons het beste bellen op 0800-0402, zodat er voor jullie ook een ticket kan worden aangemaakt. Als het inmiddels actief is natuurlijk veel kijkplezier.


4 dagen verder en nog niet opgelost


Doordat het net het weekend en een feestdag is geweest kan daar wat langer overheen gaan inderdaad. De specialisten zijn die dagen minder aanwezig. Ik verwacht dat ze in de loop van deze week een update voor je hebben.


Dat snap ik dus niet. Wij zitten al vanaf vrijdag met problemen. Het is nu dinsdag dus mag hopen dat het vandaag word opgelost.


Zoals Bart eerder zei wordt zo'n melding opgepakt binnen 3 werkdagen. Als de melding op vrijdag is aangemaakt is vandaag de eerste werkdag. Zaterdag en zondag was weekend, maandag was een feestdag. Daarom zei ik in de loop van de week, dat zijn die 3 werkdagen. Dat moeten we afwachten.


Tot wanneer loopt deze actie van KPN: Disney Plus eerste 3 maanden gratis? Is dat inderdaad 17 juni 2024? Ik kan die datum nergens vinden.


Klopt @Ruud_1957, je kunt tot 17 juni gebruik maken van de actie.  Dat betekent dat je de 3 gratis momenten tot dat moment kunt starten door het aan te vragen. De eindtijd van de 3 maanden is 3 maanden nadat het actief is geworden. Voor iedereen waar de aanvraag nog niet is afgerond geldt dus ook dat de 3 maanden nog niet zijn begonnen.

 

Admin: datum aangepast


Hi Jasper, volgens KPN is de einddatum van deze actie Disney Plus eerste 3 maanden gratis toch 17 juni en noet 1 juni?


Shyrin van KPN schrijft:

Leuke actie, hè?! Ik heb er zelf direct gebruik van gemaakt 😅🧚🏽

In de mail staat tot wanneer de aanbieding geldig is:

 

Tot 17 juni 2024 kun je oa dit extraatje activeren. Vanaf het moment dat je het geactiveerd hebt, kun je 3 maanden gratis kijken.

Ik neem dus aan dat juiste einddatum 17 juni 2024 is...klopt dat, Jasper?


Dat klopt, het is de 17e. Dat probeerde ik ook te zeggen in mijn vorige bericht, maar de 7 op mijn toetsenbord werkt niet helemaal goed merk ik 😅


Hahaha, no probs. Veel dank voor je snelle reageren. Fijne dag verder.


Fijn dat het bij jullie wel werkt. Hier nog steeds  niet!!! Probleem loop al vanaf vrijdag 11.30...had gehoopt dat het vandaag opgelost word. Maar heb er een hard hoofd in.


 


Reageer