Skip to main content

We hebben zojuist de film1 pakket genomen met de veronderstelling deze net als netflix abonnement via een app te kunnen bekijken.

 

Hierover telefonisch contact gehad met de klantenservice om de abonnement ongedaan te maken blijkt dat het voor deze man niet mogelijk is om dit te bewerkstelligen terwijl we hem nog maar een uur aan hebben staan. En we nu een abonnement tot 16 januari 2024 zullen moeten hebben. Die niet naar wens is.

 

Nu zijn we al vele jaren klant via kpn met verschillende abonnementen zowel internet als mobiel en nog nooit ergens om gevraagd , dan lijkt het me niet dat je zo naar je trouwe klanten om moet gaan.

Dan nog een ander punt nieuwe klanten krijgen vaak een mooi geschenk .

Die december kado.s zijn leuk om zo je bestaande klanten enigzins tevreden te houden ,echter maken wij daar geen gebruik van.

 

Kortom verbaasd het me hoe hier door kpn mee om wordt gegaan, enige dat je krijgt is een mail dat er een  verhoging aan zit te komen .

Aangezien dat we al onze pakketen vrij zijn contracten kunnen we ook zo op elk moment overstappen.(tv,internet met 4 stremmingdiensten en 6 mobiele nummers)

Klopt. De film1 kanalen zijn alleen thuis te bekijken.  Ook de opnamen. Ook het on demand Film1 aanbod is alleen via de ontvanger mogelijk.

Via de app van KPN TV zijn ze ook te bekijken, mits je thuis bent.

In verband met administratieve verwerking is het de eerste maand niet mogelijk het uit te zetten. Daarna wel per direct. (!). Eventueel ongebruikte dagen worden dan met de volgende factuur verrekend.

 

Die geschenken voor nieuwe klanten doen veel providers om mensen over te laten stappen. Als die ook bij verlengen voor vaste klanten beschikbaar zouden zijn worden de abonnementen alleen maar véél duurder! KPN staat overigens scherp in markt met de prijzen hoor.


Hi @arendsz, welkom op het forum. 

Peter legt dit goed uit, dit kan binnen de eerste maand inderdaad niet uitgezet worden. Overigens werkt dit bij Netflix ook zo, het verschil is alleen dat je het alvast uit kunt zetten maar alsnog voor de volle periode betaalt. 

Het is nu helaas even afwachten tot je het uit kunt zetten.