Skip to main content

Als ik mijn Spotify Familie probeer te activeren krijg ik bij het koppelen de melding “Helaas!, je komt niet in aanmerking voor deze aanbieding. Heb spotify afgesloten sinds 21/06. 

Ik heb het gedaan via spotify.kpn.com

Welkom op de community @Leaf. Het activeren van Spotify gaat via een andere link dan je noemt. Je kunt daarvoor deze link gebruiken: kpn.com/spotifyactiveren. Lukt het daarmee wel?

 

Meer over Spotify en de activatie ervan kan je hier lezen: 

 


Ik heb hetzelfde probleem. Activeringsmail ontvangen, maar krijg via spotify dezelfde medling

Wat kan ik doen?


Via welke pagina krijg je die melding @Dorien smits? In het screenshot staat spotify.com, het activeren gaat via een pagina van ons die ik in mijn vorige bericht noemde. We denken graag met je mee, daarvoor hebben we wel meer informatie nodig. Wij zien niet wat jij ziet, alleen wat jij vertelt.


Als ik de link https://www.kpn.com/spotify/activeren.htm gebruik dan krijg ik de mogelijkheid om het account te activeren. Als ik daar op klik dan kom ik op de spotify site. Daar staat alle juiste info en onderaan een knop om spotify te starten. Zie foto

Als ik daar dan op klik krijg ik de melding dat het niet mogelijk is ( zie foto) 

 


Dank je voor de screenshots @Dorien smits, dan gaat er iets mee mis. Ik kan niet zien wat precies, dus ik heb een melding doorgezet zodat er door specialisten naar gekeken kan worden. Zij zullen daarover een terugkoppeling aan jou geven, of telefonisch of via sms.


Inmiddels is het opgelost. 

De overzetting ging pas een aantal dagen later in. Ik was niet bekend met deze datum.

Wel gek dat nergens staat wanneer de overzetting in gaat. Als je via de app wilt overstappen van premium naar family lijkt het erop dat dit binnen 1 dag geregeld is. Nergens staat dat je moet wachten op een nw maand...


Dat is niet handig inderdaad, over het algemeen gaat dat wel snel. Daarom had ik ook een melding voor je aangemaakt, daar heb ik nog geen terugkoppeling op gekregen, maar het kan ook zijn dat zij al iets hebben gedaan.

Gelukkig is het nu wel gelukt, en kunnen jullie genieten van Spotify Family. Veel luisterplezier!


Reageer