Skip to main content

De KPN TV app start niet op. iPhone 15 Pro met iOS-versie 17.3.1. Ik krijg het inlogscherm en kan kiezen tussen inloggen met het KPN ID of het Abonnementsnummer. Beiden geven dezelfde foutmelding na het invoeren van het wachtwoord: Kan pagina niet laden. Oeps! Er is iets misgegaan met het laden van deze pagina. Probeer het opnieuw. De button voor het vernieuwen van de pagina werkt niet. Hier loopt de app vast. Geprobeerd om de app te verwijderen en opnieuw te installeren werkt niet. Iemand een idee? 

Welkom op de community @RBTW, dat is gek. Welke versie van de app heb je precies? Door het verwijderen en opnieuw installeren vermoed ik dat het de nieuwste versie is. Heb je de app ook op een ander apparaat geprobeerd, werkt het daar wel of ook niet? En lukt het wel om met dezelfde gegevens in te loggen op: tv.kpn.com?

Als het makkelijker is om het telefonisch toe te lichten kan dat ook, we zijn bereikbaar op 0800-0402.


Dag Jasper,

Versie 08.38.01 van de KPN TV app. Inloggen via kpn.com met dezelfde inloggegevens werkt prima.

Ik heb gebeld met de klantenservice van de KPN maar daar stuurden ze me naar deze community.


De klantenservice en ik hebben voor dit soort dingen dezelfde mogelijkheden, dat maakt weinig verschil. Wat wel verschilt is dat het telefonisch sneller gaat, via de community ben je al snel een dag verder, waar het telefonisch direct gaat.

Ik heb gisteren wel meer signalen gehoord dat het inloggen op iOS niet altijd lukt om in te loggen. In een aantal situaties lukte het dan wel om in te loggen met het abonnementsnummer, maar dat lukte bij jou ook niet dus? 


Klopt. Ik kan zowel niet inloggen via mijn KPN-ID als het abonnementsnummer. 

 

Zelf bel ik ook liever maar daar konden ze me niet verder helpen. Vandaar dat ik hier een bericht plaats.


Hallo @RBTW ,

Er was een storing. Maar inmiddels zou het weer moeten lukken. Bij mij lukt het weer sinds vanochtend.  


Dag @Noordzee. Bij mij is helaas het probleem nog steeds niet opgelost. 


Het werkt momenteel wat grillig, bij sommigen lukt het om wel in te loggen (zoals bij Noordzee), maar bij anderen gaat het niet van harte. Na meerdere keren proberen zou het vaak alsnog moeten lukken begrijp ik. Maar ik kan me voorstellen dat je niet de hele dag probeert in te loggen. Er komt een update voor de app voor, de verwachting is dat deze begin volgende week beschikbaar is.


Afgelopen maandag  is er een update geweest in de App Store van de KPN TV app (even later is de update weer verwijderd uit de App Store). Maar nog steeds kan ik niet inloggen. App verwijderd en opnieuw gedownload uit de App Store. Telefoon opnieuw opgestart. Niets maar dan niets lost het probleem op.

Inloggen met het KPN-ID en/of met het klantnummer brengen hetzelfde resultaat. Een zwart scherm met een draaiend rondje. Maar verder komt de app niet. Meeste recente versie van de KPN app, meest recente versie van iOS op de iPhone 15 Pro. 


Als ik de app in de App Store opzoek zie ik de nieuwste versie met de oplossing hiervoor wel staan, versie 08.40.01. Is dat ook de versie die jij nu ziet en geïnstalleerd hebt? 


Dat is inderdaad de versie die ik zie en geïnstalleerd heb. Het enige verschil met deze update is dat er geen foutmelding meer staat maar een rondje dat blijft draaien. 


Dat is jammer. We hebben na deze update meer signalen gekregen dat het nog niet bij iedereen goed gaat. Dit is nu in onderzoek bij de specialisten.

 

In de Product Update van de laatste update wordt het ook besproken: 

 


Hoi @RBTW, ik hoor dat er een oplossing is voor dit probleem. Werkt het nu wel als je probeert in te loggen in de app?


Dag Jasper,

Ik heb zojuist de telefoon opnieuw opgestart en de app werkt nu correct zowel op WiFi als op 5G. Het lijkt dus allemaal goed te zijn. Bedankt voor de reactie. Mocht ik nog tegen problemen aanlopen meld ik me weer 😀.


Dat is goed om te lezen @RBTW, ik ben blij dat het nu weer lukt! Ik geef het ook door aan de ontwikkelaars zodat zij het weten. 

Mocht ik nog tegen problemen aanlopen meld ik me weer 😀.

Ik hoop dat dat niet nodig is 😉