Skip to main content

Voorheen geen probleem, recent om onduidelijke redenen moest ik weer inloggen op itv kpn, daarna wil het casten naar de chromecast niet meer slagen. Ipad air 4  met ios 15.5

Tijdens casten geeft de ipad verbonden maar de tv met de chromecast geeft gereed voor casten en vervolgens gebeurt er niets.

mijn ipad air 2 met ook ios 15.5 werkt nog steeds goed 

vreemd.

Hoi @Rudolf Lekkum, welkom bij ons op het forum. De iPad Air 2 doet het nog wel dus, maar de iPad Air 4 doet het spontaan niet meer. Heb je die iPad ook al eens opnieuw opgestart en/of onze iTV app opnieuw geïnstalleerd? Lukt het daarmee wel?


Ja de ipad helemaal uit, de app verwijderd, opnieuw geïnstalleerd, ingelogd, en het werkt nog steeds niet 

ook de instellingen van de andere 1 op 1 gelijk gezet, de resolutie van auto op 720 en terug gezet , niets maakt dat het weer werk

ingelogd met email of abonnee nummer maakt ook geen verschil


Streamen van andere diensten als netflix, disney, viaplay werkt gewoon probleemloos 


Dat is heel typisch @Rudolf Lekkum, het lijkt echt specifiek aan de app op deze iPad te liggen, aangezien het op de andere iPad wel lukt. Ik wil er verder in duiken, zou je jouw forumprofiel volledig in kunnen vullen en een seintje geven als je dat hebt gedaan? 


Goedemorgen Jasper

ingevuld


Jasper

alles langere tijd van stroom gehad en

opnieuw opgestart 

nog steeds geeft ipad verbonden en tv geeft gereed vaar casten, heb meerdere chromecast maar geen van drieen is anders, geen stream.

Rudolf


Dank je @Rudolf Lekkum. Werkt het trouwens wel als je het zonder de Chromecast probeert, dus direct op de iPad? Krijg je dan wel beeld te zien of werkt het dan ook niet?


Jasper 

gewoon kijken werkt goed allemaal, maar het casten naar tv niet

hieronder een paar fotos 1 is uitzending kijken op ipad in itv app

2 en 3 is de situatie tijden casten en veranderd niet

4 is een werkende cast van netflix

Rudolf

 


Dat maakt het duidelijk inderdaad, en de andere iPad speelt ook met onze app wel beeld via de Chromecast af dus. Ik wil de vraag voorleggen aan de specialisten, daarvoor vraag ik me nog wel af welk type Chromecast je precies hebt. Dan kan ik de informatie zo volledig mogelijk doorgeven.


 


 


 


Dank je @Rudolf Lekkum, ik heb een melding doorgezet naar de specialisten zodat zij mee kunnen kijken. Zij zullen hierover binnen enkele dagen contact met jou opnemen. Als het goed is heb je ook een sms'je gekregen met de bevestiging dat de melding is aangemaakt.


Bedankt Jasper wachten we af,

heb (nog) niet een sms ontvangen

Rudolf


Het sms'je is gestuurd naar het nummer wat bij het abonnement staat, dat is zo te zien een ander nummer dan op je profiel staat. Mogelijk is dat van iemand anders in huis, dan hebben zij dat bericht ontvangen. Dat nummer wordt ook gebruikt om contact op te nemen. Als je wilt kan ik het nummer wat in je profiel staat er ook aan toevoegen, zodat ze die mogelijkheid ook hebben.


Ja graag voeg maar toe.

heb inmiddels contact gehad, maar de optie ipad terug naar fabrieksinstellingen en app opnieuw installeren ben ik nog niet zo gelukkig mee. Zal als het weer wat. wat minder warm is eens een backup maken en eea uitvoeren, neem dan wel weer contact op.

Jasper bedankt voor je hulp.

met vriendelijke groet

Rudolf


Die optie had ik ook in mijn hoofd, maar omdat het nogal rigoureus is had ik die in m'n achterhoofd verstopt en hoopte ik dat ze nog een andere optie voor ons zouden hebben. Ik snap dat je het met deze temperaturen nog niet doet, we wachten de verkoeling af.

Ik heb het nummer uit je profiel nu ook toegevoegd aan deze melding, zodat de specialisten die ook hebben.


Jasper

in iedergeval erg bedankt voor het oppakken van het probleem,

wordt vervolgd 

groeten 

Rudolf