Skip to main content

Weet iemand hoe het komt dat Videoland bij kpn zo slecht werkt of zelfs vastloopt. we hebben de ontvanger opnieuw opgestart, alle software vervangen maar niets helpt. Vorig week gebeld naar kpn, die medewerker zou terugbellen en heeft dat dus ook niet gedaan. 

Het rare is dat Videoland op de smartphone en de tablet wel werk, dus Videoland kan er niets aan doen.

We hebben het juist bij kpn besteld omdat we het (dachten) dan mooi op het grote scherm te zien, maar niets is minder waar. Wij zijn al best wat ouder en weten op zeker moment niet meer wat we er mee aan moeten, werkt het wel bij andere providers?

 

Hi @Rakhorst, welkom op ons forum. Goed dat je navraag doet als Videoland niet goed werkt op de tv-ontvanger.

We herkennen dit signaal. Videoland heeft onlangs een nieuwe app geïntroduceerd, de (rode) V2 app. Helaas merken we dat door gebruik van de Videoland V2 app (op termijn) het geheugen vol raakt op de tv-ontvanger. Hierdoor kan er instabiliteit en/of een vastloper ontstaan. We werken hard met de leverancier (Videoland) aan een oplossing. Maar door de complexiteit is hier niet direct een oplostermijn voor te geven.

 

Als de performance bij jou niet optimaal is via de tv-ontvanger dan is het alternatief; bekijk Videoland (tijdelijk) via een ander device. Dit kan zijn een andere TV-box (niet HD), mobiel device, tablet of SmartTV. Ik lees dat het op je smartphone en tablet gelukkig wel goed werkt. Als jouw tv een Smart TV is, kan je mogelijk daarop ook de Videoland app gebruiken. Op videoland.com/nl/videoland-update vind je meer informatie en hulp bij kijken op een ander apparaat.