Skip to main content

Hi, ik heb hetzelfde probleem als hierboven vermeld - ik heb Spotify Premium al lang uit gezet, geen actief abonnement meer, maar nog wel een actief Spotify Premium account. De telefonische klantenservice van KPN en Spotify zelf kunnen mij niet verder helpen - hopelijk jullie wel! 

 

Admin: afgesplitst en eigen topic voor je aangemaakt

Hi en welkom op ons forum @Sam van L.! Goed dat je aan de bel trekt, zeker als je er nog niet uit gekomen bent. Om je goed te kunnen helpen hebben we een eigen topic voor jouw reactie aangemaakt.

Hoe lang is het geleden dat je Spotify Premium opgezegd hebt, en heb je er een bevestiging van ontvangen? Gewoonlijk heeft Spotify 30 dagen nodig om Premium van je account te halen, zo gauw je het bij ons opzegt. 


Hi Alexandra, ik heb het in juni 2022 opgezegd en heb daar een bevestiging van gehad ja! 


@Sam van L. Dan had Premium inmiddels al wel van je account af moeten gaan, ja 😉 

Ik kijk graag even mee. Vul je jouw forumprofiel zo volledig mogelijk in en geef je me daarna hier een seintje?


@Alexandra ik heb de informatie aangevuld! En mijn Facebook account gekoppeld - daar staat het Spotify account ook op.


@Sam van L. Dankjewel! Ik heb het doorgezet naar de betreffende specialisten, met het verzoek om Spotify Premium te ontkoppelen. Ik verwacht binnen enkele dagen iets van ze te horen, ik hou je op de hoogte.


Hi @Sam van L., ik wil even laten weten dat ik nog voor je bezig ben. Ik laat het weten zo gauw ik nieuws heb.


Hi @Alexandra! Ik heb inmiddels een mailtje gekregen van KPN en het is nu afgesloten (sinds 19 januari). Dank voor je hulp!!


Hi @Alexandra! Ik heb inmiddels een mailtje gekregen van KPN en het is nu afgesloten (sinds 19 januari). Dank voor je hulp!!

@Sam van L. Super! Goed om te horen en dank voor de terugkoppeling :)