Skip to main content

Ik heb Spotify Premium bij mijn Mobiel abbo opgezegd om vervolgens Spotify Family af te sluiten bij mijn Hussel abbo.

Spotify Premium blijft ondanks opzegging (meer dan een maand geleden) actief waardoor ik Spotify Family niet kan activeren.

Hi @Rick_84, ik begrijp dat je al een tijdje wacht en jouw Spotify nog op Premium staat in plaats van Family. Goed dat je het navraagt. 

Door de vakantieperiode is het druk, waardoor we minder snel dan anders bij je topic zijn. Het kan soms even duren voordat een wijziging bij Spotify verwerkt is, zij moeten jouw account omzetten, in dit geval van Premium naar Family. Dat is meestal binnen maximaal een maand geregeld. Ik lees dat jij al langer wacht. Hoe staat het er intussen voor? Als het nog speelt, vul je dan ook meteen je forumprofiel in? Dan kan ik even meekijken.


Hi @Alexandra 

Het speelt nog steeds.

Ik heb ondertussen ook mijn forumprofiel ingesteld.

Ik zie dat je zegt dat spotify mijn abbonement moet omzetten.

Ik ben in de veronderstelling dat ik die zeld moet activeren via https://spotify.kpn.com/

Ik hoop dat je even kan meekijken ;)


@Rick_84 Top, dankjewel! 🙂 Ik heb je gegevens erbij gepakt.

Spotify Family staat inderdaad klaar om te activeren zie ik. Maar doordat jij in jouw Spotify account ziet dat 't nog een Premium account is, kan je niet activeren. Je account moet terug naar Free, zodat je dan Family kunt activeren via de link die je noemt. Ik heb een melding voor je doorgezet naar onze specialisten. Zij kijken het na binnen enkele dagen, om te zien of we dit kunnen bespoedigen. Ik verwacht dat je binnen een paar dagen iets van ze hoort. Hou je me op de hoogte van hoe het verder verloopt?


Hi @Alexandra,

Ik ben net gebeld door KPN.

Zij hebben handmatig mijn premium losgekoppeld en kon ik Family activeren.

Dank voor je hulp.


@Rick_84 Super, goed om te horen! Graag gedaan 🙂 Je weet ons hier te vinden als we iets voor je kunnen doen.