Skip to main content

Goedendag,

Dinsdag 10-1-2023 een mail ontvangen dat het spotify premium stopt omdat we een abonnementswijziging gedaan hebben. Deze direct weer terug aangevinkt echter geeft mijn KPN aan dat er geen spotify is gekoppeld aan het telefoonnummer.

Wel heb ik een bevestiging gehad dat het wederom geactiveerd zou worden, maar hebben geen activatie mail gehad. De € 9,99 staat al wel op de aankondiging van de factuur.

Graag zouden wij de activatie willen hebben.

Verneem graag wat we kunnen doen, bedankt alvast.

Groet, Floran

Hoi @Floranneke, welkom bij ons op het forum. Als je Spoitify weer aan hebt gezet moet je het ook kunnen gebruiken natuurlijk.

Als je nu in MijnKPN inlogt, staat het daar ook actief? 

Als je op onze Spotify activatiepagina kijkt, kan je het dan activeren?

 

Zie ook onze kennisbank voor meer informatie over Spotify bij KPN:

 


 

 


 


Beide screenshots spreken elkaar tegen zo te zien. Zou je jouw forumprofiel ook volledig (postcode, huisnummer, naam en geboortedatum van de contractant, het bewuste 06-nummer en de laatste 3 cijfers van de IBAN) kunnen invullen en een seintje geven als je dat hebt gedaan? Dan kan ik kijken wat ik er over kan zien.


heb het bijgewerkt, heb ook het nummer gebruikt waar spotify aan gekoppeld moet worden.


Dank je @Floranneke, ik heb daarmee een melding voor je aangemaakt voor de specialisten. Zij zullen dit voor ons gaan bekijken. Zij zullen contact met jou opnemen, dat kan telefonisch of per sms als het activeren mogelijk is geworden.


hoi @Jasper,

we hebben besloten het via spotify af te sluiten omdat we het direct willen gebruiken.

Bedankt voor je hulp.

Groet Floran


Dat is ook een mogelijkheid inderdaad @Floranneke. Via MijnKPN kan je de Spotify optie dan nog wel uitzetten bij het abonnement, het is zonde als het wel op de factuur komt te staan terwijl je het niet via ons afneemt.