Skip to main content

Ook hier een vastlopende videoland app. Wil wel even beter gaan als ik modem en tv ontvanger even heb uitgezet, maar dat kan niet de oplossing zijn. Ook hier alles bekabeld aangesloten. Graag jullie oplossing hiervoor? Gr Astrid 

 

Admin: eigen topic voor vraag gemaakt torigineel topic]

Goedemorgen @Fredenastrid! Nee, dat is zeker geen oplossing. 
We hebben hier meerdere meldingen over de Videoland app binnen gekregen. De meldingen zijn geïnventariseerd en er is een onderzoek gestart naar de oorzaak. Zodra er een update is, laat ik het weten!


Een update in zoverre: 

Videoland heeft een nieuwe app geïntroduceerd, de (rode) V2 app. Helaas merken we dat door gebruik van de Videoland V2 app (op termijn) het geheugen vol raakt op de HD-box. Hierdoor kan er instabiliteit en/of een vastloper ontstaan. We werken hard met de leverancier, in dit geval Videoland, aan een oplossing. Maar door de complexiteit is hier niet direct een oplostermijn voor te geven.


Als de performance bij jou niet optimaal is via de HD-box dan is het alternatief; bekijk Videoland (tijdelijk) via een ander device. Dit kan zijn een andere TV-box (niet HD), mobiel device, tablet of SmartTV.
Ga naar videoland.com/nl/videoland-update voor hulp bij kijken op een ander device.