Skip to main content

Nadat ik Viaplay heb besteld kreeg ik netjes een mailtje om Viaplay te activeren. Ik volg netjes de instructies uit de mail en ga naar https://viaplay.kpn.com/Activeren.

Echter lukt het activeren niet… niet op de mobiele telefoon, laptop of computer, zowel via de Wifi als kabel. Ik krijg steeds onderstaande pagina te zien en wordt niet doorgeleid naar de pagina om een account te activeren/ te maken. 

Ik zie wel in MijnKPN dat ik Viaplay heb, en kan ook Viaplay kijken op kanaal 225. Iemand die tips heeft om mijn Viaplay wel te kunnen activeren? Aangezien ik het ook via mijn telefoon wil kijken bijvoorbeeld.

 

Hoi @Esmaytje97, welkom bij ons op het forum. Je zit op de juiste plek om het te activeren, maar je krijgt daar dus een foutmelding. Ben je wel verbonden met je thuisnetwerk en heb je geen VPN actief, zoals er bij de melding wordt getoond?


@Jasper uiteraard ben ik verbonden met mijn thuisnetwerk. Heb het zowel via de kabel als via de wifi geprobeerd, maar beide werkt niet.. En nee, ik heb geen VPN.

Helaas wordt ik aan de telefoon van het kastje naar de muur gestuurd en kan/wil niemand mij verder helpen, waarschijnlijk te lastige vraag..


Goed dat je het geprobeerd hebt @Esmaytje97. Hou er rekening mee dat dit een forum is, wij zien niet wat jij ziet, wij weten enkel wat jij vertelt. Als je niet noemt dat je iets hebt geprobeerd weten wij het niet en de enige manier om het te weten is het te vragen. Hoe meer je vertelt, hoe meer je ons helpt om jou te helpen.

Zou je jouw forumprofiel volledig kunnen invullen en een seintje geven als je dat hebt gedaan? Dan kan ik ook kijken wat ik erover kan zien vanaf onze kant. 


Goed dat je het geprobeerd hebt @Esmaytje97. Hou er rekening mee dat dit een forum is, wij zien niet wat jij ziet, wij weten enkel wat jij vertelt. Als je niet noemt dat je iets hebt geprobeerd weten wij het niet en de enige manier om het te weten is het te vragen. Hoe meer je vertelt, hoe meer je ons helpt om jou te helpen.

Zou je jouw forumprofiel volledig kunnen invullen en een seintje geven als je dat hebt gedaan? Dan kan ik ook kijken wat ik erover kan zien vanaf onze kant. 

@Jasper heb mijn profiel zoveel mogelijk ingevuld.


Dank je @Esmaytje97, ik zie inderdaad ook dat Viaplay geactiveerd is bij het abonnement, maar alsnog krijg je die melding bij het activeren dus. Ergens gaat iets mis bij de koppeling en ik kan niet zien waar. Ik heb daarom een melding aangemaakt voor de specialisten zodat zij mee kunnen kijken. Je krijgt ook een sms'je van de melding die heb ik aangemaakt. De specialisten zullen via dat nummer ook contact met jou opnemen.