Skip to main content

Videoland is traag of werk helemaal niet 

grote ergernis lees dat er veel meer problemen zijn

hoe krijg ik mijn geld terug 

 

Welkom op het forum @Geertas! Vervelend dat het niet lukt om normaal gebruik te maken met videoland. Echter kan ik op dit moment niks zeggen over een vergoeding. Het is inderdaad zo dat we meer meldingen binnen krijgen dan normaal en zijn samen met Videoland op zoek naar waar dit vandaan komt. Wat ik in de eerste instantie graag zou willen doen is je in ieder geval een aantal gegevens vragen zodat ik voor je kan kijken of we het voor je op kunnen lossen. Zou je in je profiel kunnen vermelden wat je klantnummer is? Daarnaast zou ik je willen vragen daar je verificatienummer te vermelden. Deze kan je in het menu op de tv-ontvanger bij “Instellingen” en dan “Informatie” vinden. Ook kan je in ieder geval gebruik maken van Videoland op andere apparaten via de Videoland app. Meer informatie daarover kan je vinden in ons Videoland topic. Zou je het hier willen laten weten? 


Ook ik heb problemen met videoland. Mac adres en ver. Code toegevoegd aan mijn profiel. Als iets ontbreekt hoor ik dat graag. 


Mac adres *********

Verificatienr. ********

 

Admin: gegevens verwijderd i.v.m. privacy


sinds een week via de KPN app een abonnement op Videoland. Na 3 dagen is hij enorm traag en start de content (serie) niet. Opnieuw de box opstarten helpt niet. Ik zit voor een maand aan de kosten vast maar kan niets kijken. Wanneer kunnen alle KPN Videoland gedupeerden een reactie van de specialisten terug verwachten?