Skip to main content

Wij zijn hebben recentelijk ons Netflix contract noodgedwongen aangepast naar Netflix Premium + 2 extra leden, dat is dan 15,99 + 3,99 + 3,99 = 23,97 euro in totaal. Deze totale Netflix kosten worden allemaal op mijn account berekend. 

Werkt het overnemen van een bestaand Netflix abonnement door KPN ook al met de nieuwe voorwaarden rondom account delen? En het belangrijkste, blijft alles zo werken als nu voor mijzelf en de andere leden?

 

Admin: afgesplitst, eigen topic voor vraag aangemaakt

 

”Zoekt en gij zult vinden”.  https://www.kpn.com/televisie/netflix.htm
Netflix is niet van KPN en dus heeft KPN niets te zeggen over de Algemene Voorwaarden  van Netflix. Zie het als een service van KPN. Wanneer je Netflix via een externe partner neemt is het niet mogelijk extra leden toe te voegen (zie https://help.netflix.com/nl/node/123279).
Als je die 2 extra leden wilt behouden moet je het denk ik zo laten. 

De voordelen om Netflix via KPN te nemen, is dat je het op 1 factuur heb staan én wanneer je mobiel ook bij KPN hebt, je €5,= entertainmentkorting krijgt iedere maand. Die korting geldt éénmalig per maand ongeacht hoeveel pakketten je afneemt. Zie https://www.kpn.com/combivoordeel/entertainmentkorting.htm