Skip to main content

Youtube loopt hier 3524jl ook al jaar vast op tv. Kpn doe er wat aan. Ik ben er al voor met glasvezel gekregen en nog steeds loopt het vast en werken filmpjes niet op youtube. Nu al 1,5 mee bezig en resetten aan de hulplijn. Kom niet met smoesjes!

Hoi @Youtubelooptvastoptv, welkom bij ons op het forum. 1.5 jaar is wel erg lang om daar last van te hebben! Gebruik je de YouTube app op onze tv-ontvanger of op de tv zelf? En als het op de tv-ontvanger is, welk type ontvanger heb je van ons?

Ik weet alleen wat jij vertelt, dus hoe meer informatie jij me kunt geven, hoe makkelijker je het maakt om met je mee te denken.


Arris vip 2952, modemwissel kpn box 12. Enkel frisse start laat het even,1 dag,weer doen om vervolgens wederom in storing te blijven en geen filmpjes op youtube meer te geven. 

 

Ik denk er daarom niet aan abbonement af te sluiten bij youtube of anderen. Daar het niet werken ervan bij voorbaat en baal ervan dat me kpn contributie omhoog is gegaan van 35 naar 53 euro. 

 

Ik heb al 30x gereset en gebelt en overgestapt op glasvezel. Wat het probleem niet oplost. 

 

Het kost mij veel tijd en geld. 


Dank je voor de toelichting. Dat het om de 2952 ontvanger maakt al wat duidelijk, we krijgen meer signalen over dat type ontvanger in combinatie met de YouTube app. Dit is bekend bij de specialisten en zij werken aan een verbetering. Zie ook dit bericht van Erik in een ander topic: YouTube op tv-ontvanger werkt langzaam.


Via kanaal 201 werkt slechter dan app via menu. Het forumbericht heb ik gelezen. Ik zal een chrome kast ertussen zetten anders? Bedankt. Groeten.


Hier dito met de 2952. Gebruik er geen enkele app van. Maar allemaal via de smart tv zelf. Heb jij geen smart tv, @Youtubelooptvastoptv ?

En via de tweede tv gebruik ik het met chromecast. Via de app(s) in mijn phone.


Hallo, ik heb geen smart-televisie. Techniek van chromekast weetnik niet daar ik me al reeds geïnteresseerd heb over te gaan naar dvb-t2 vanwege abbonementskosten welke zo hoog zijn door de kpn opties als youtube etc. Welke mijnsinziens niet werken of zelf niet gebruik. Of kpn moet met een meer standaard tv aansluiting komen zonder poespassen als netflix youtube etc. Want ik ben in 4 jaar tijd van 35 naar 53 gegaan in maandlasten voor kpn en ben een relatief zuinige gebruiker (ik kijk enkel standaard programmas als 1 2 3 rtl etc)


heb over te gaan naar dvb-t2 vanwege abbonementskosten welke zo hoog zijn door de kpn opties als youtube etc.

Nou, daar vergis je je een beetje.

KPN iTV is slechts € 10 extra. Uiteraard moet je ook een internetabonnement afnemen om iTV te krijgen.

Stop je met iTV, maar houdt je internet én neem je apart Digitenne dan betaal je dáárvoor € 18 voor minder zenders en (veel) minder mogelijkheden als pauzeren e.d.

Alleen internet + Digitenne is dus duurder (en minder mogelijkheden tv) dan

internet + iTV

BTW kpn iTV is het goedkoopst. Ziggo kost, met tv, meer.

Een andere mogelijkheid om redelijk goedkoop tv te kijken is via internet (via een provider) en dan NLziet ( € 7,95 ) nemen.

ik heb geen smart-televisie.

Maar dan is een smart televisie met de app van NLziet wel makkelijk. En daarin zit ook gelijk een prima app voor youtube 😉.


Ik begrijp het. Ik zal in overweging nemen. Mijn volgende tv wordt dan smart met een zgn internetaansluiting/ingebouwde pc.


Er zijn meerdere mogelijkheden zoals Peter al noemt. Een nieuwe tv is wel een flinke investering, voor de korte termijn kan de Chromecast die je zelf noemde ook een prima uitkomst zijn. Die zijn niet zo duur en makkelijk in gebruik.


Als ik instellingen kwaliteit op 240p instel en niet automatisch werkt youtube weer ! Kpn neem dit op met klantenservice?Â