Skip to main content

Onze Experia box 10a hebben we inmiddels enkele jaren maar de wifi valt geregeld weg.
Op apparaten, maar ook op de smarttv. We hebben 3 kinderen nog wel eens tegelijk bezig zijn op laptop/gsm/tablet. We hebben een experia wifi versterker in huis. Diverse malen de box een (harde) reset gegeven maar dit lijkt niet te helpen tegen alle apparaten… 

Graag komen wij in aanmerking voor een experiabox 12 zodat deze problemen verholpen zijn. 

Die problemen zouden daarmee niet verholpen zijn. Want bij de KPN Box 12 gaat WiFi uit als u de Experia WiFi aansluit. Dan heeft u dus een WiFi punt minder in huis.

Dat WiFi op een tv wegvalt is een veel voorkomend verschijnsel. De antennes van zo'n tv zitten aan de achterkant weggewerkt. En meestal staat een tv tegen de muur. Soms zelfs strak tegen de muur gemonteerd. Hierdoor is het bereik gewoon verschrikkelijk slecht.

Beter is het om de tv bekabeld aan te sluiten. De tv ontvanger heeft u ook bekabeld aangesloten. U kunt hierbij een switch plaatsen waarmee u dan zowel de tv ontvanger als ook de tv aan kunt sluiten.

https://m.apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/511342/switch-netgear-gs105e/?pageCount=1&pos=129


We hebben de tv inderdaad aan de muur hangen. Samsung the frame. Met een kastje voor het aansluiten van apparaten.Maar het wegvallen van de andere apparaten blijft nog steeds bestaan. Er zijn nogal wat apparaten soms samen actief.Tevens is er geen wifi signaal net buiten in de tuin, 13 meter vanaf het modem. 


13 meter is al heel veel voor WiFi. Daar zal je denk ik gewoon een extra versterker moeten plaatsen.


Oke dank je wel!