Skip to main content

Ik heb 3 dvs1200 apparaten die ik met elkaar wil koppelen. Wanneer ik alle 3 dvs apparaten in elkaar klik ,deze in een stopcontact stop en dat knopje rechts onder indruk wordt er geen verbinding gemaakt (rood lampje). Volg ik deze stappen met twee dvs apparaten, dan lukt het mij wel deze aan elkaar te verbinden (wit lampje). Mij vraag is: hoe kan ik 3 dvs 1200 apparaten met elkaar laten verbinden?

 

Alvast hartelijk dank voor jullie hulp!

Hallo @Allan1993 

 

Je moet er eerst 2 koppelen en dan pas de derde, lukt het wel met de instructie die hier staat?: https://www.kpn.com/service/televisie/installeren/interactieve-tv/handleidingen-1.htm#!/device/dvs/draadloze-verbindingsset-1200/topic/aansluiten/een-derde-draadloze-verbindingsadapter-aansluiten/1


Beste Gesp, 

Ik heb ze alle drie weten te koppelen, dank voor je advies. Nu loop ik echter tegen het volgende probleem aan: foutcode dbl-307. https://www.kpn.com/service/televisie/problemen/foutcodes/foutcode-300-301-307-840-841-845.htm deze stappen zijn gevolgd, maar helaas nog geen verbinding. Zou jij mij hier mee kunnen helpen?

 

Alvast hartelijk bedankt voor je hulp!


Hallo @Allan1993 

 

Hoe is die TV ontvanger aangesloten, via zo'n DVS 1200?

Maak je ook nog gebruik van een switch om meerdere apparaten aan te kunnen sluiten, zo ja welk merk en type?

Als de TV ontvanger nu niet rechtstreeks via een netwerk kabel is aangesloten op je modem kan je hem dan als test wel rechtstreeks aansluiten op je modem en start de TV ontvanger dan wel helemaal op?